Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultima petrecere de 30 de ani a Biancăi Drăgușanu. Ce decizie a luat în privința lui Gabi Bădălău

Ultima petrecere de 30 de ani a Biancăi Drăgușanu. Ce decizie a luat în privința lui Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu și-a celebrat ziua de naștere, seara trecută. A fost întâmpinată cu buchete cu sute de trandafiri, dar și cu o prăjitură specială. Iar Gabi Bădălău a reușit să îi facă o surpriză neașteptată.

La anul schimbă prefixul, așa că a făcut ultima petrecere de 30 de ani.  Bianca Drăgușanu a petrecut, aseară, alături de iubit și prieteni într-un club de fițe. Nu au lipsit nici manelele. Dar, mai întâi a avut parte de o petrecere surpriză acasă, cu baloane sclipitoare, dar și de un buchete de trandafiri. Gabi Bădălău a surprins-o maxim pe Bianca Drăgușanu.

El i-a adus un buchet  imens de trandafiri, dar a evitat să pună unii roșii, simbolul iubirii, alegând în schimb unii în culori pastel, în ton cu cromatica rochiei divei și cu prăjitura pentru aniversare.

Pentru petrecerea ei de 39 de ani, Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o rochie lungă, sclipitoare, argintie. A avut decolteu generos și trenă. Evident, în stilu-i caracteristic, rochia a urmat fidel liniile corpului tunat și antrenat al divei.

De la petrecere nu au lipsit prietenii săi, dar nici iubitul. Bianca, Gabi Bădălău și prietenii ei au dansat într-un club de fițe din București.

Cum a fost ultima petrecere de 30 de ani a Biancăi Drăgușanu

Și tot acolo a primit și tortul aniversar. Un desert bijuterie cu mai multe etaje, perle aurii și trandafiri.

Cu toții s-au distrat de minune, iar imaginile de pe conturile de socializare spun totul.  Dacă până acum vedeta a ezitat să posteze fotografii și cu Gabi Bădălău, acum ea nu s-a mai ascuns și a publicat un clip video în care se poate vedea cu ochiul liber cum fiul de milionar o cuprinde în brațe, semnă că cei doi au decis să nu se mai ascundă. Bianca Drăgușanu a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, a dansat fără inhibiții și s-a bucurat de momentul aniversar.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 7  martie. Peștii, grijă la alimentație și la odihnă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre