Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a ratat Bianca Drăgușanu „trenul aurului”. A fost înlocuită

Cum a ratat Bianca Drăgușanu „trenul aurului”. A fost înlocuită
Bianca Drăgușanu a ratat șansa de a fi ambasadoarea afacerii cu criptomonede care l-a îmbogățit pe fostul ei soț. Partenerul de afaceri al acestuia, care o prezenta acum câțiva ani și o lăuda drept una din afiliatele băncii, a ales pe altcineva în loc.

Bianca Drăgușanu și-a asociat imaginea cu afacerea cu aur pe care Bodi o desfășoară la nivel mondial, în trecut. Românca apare într-un filmuleț alături de Jossip Heit și Dirc Zahlman, șefii companiei care promitea lansarea primei criptomonede acoperită în aur din lume. Aceștia au așteptat-o pe Bianca la Stuttgart și au prezentat-o ca nouă parteneră în business. Bianca Drăgușanu era prezentată ca partener al lui Josip Heit, acum vreo trei ani, mai precis ca „partener afiliat” al KaratBank.

„Suntem foarte fericiți că ești aici. Ea nu este doar o parte din familia celebrităților Karatbars ci a devenit și o afiliată a companiei. Așa că vreau să-ți ofer contractul de afiliere și să te felicit”, spunea Zahlman într-un filmuleț care între timp a dispărut de pe Youtube.

Bianca a pierdut trenul aurului virtual

Josip Heit și Alex Bodi conduc o companie germană care, de ieri are un spot de publicitate care rulează deja în Times Square, la New York.

Heit, paretenerul și prietenul lui Bodi, s-a reorientat rapid după ce Bianca nu a mai fost soția sau măcar iubita partenerului său. Mai precis, s-a descotorosit de ea. Și a făcut mișcarea în timp ce asociatul român e în arest preventiv.

„Caritasul internațional”

Așa cum Rețete și vedete a scris, despre Alex Bodi se spunea că este acţionar la compania Gold Standard Bank, un holding care deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain.  Compania a înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane dolari. Banca se spunea că deţine licenţa unei mine de aur în Madagascar, evaluată la 1,1 miliarde dolari.

Până la urmă însă, conform declaraţiilor oficialităţilor din această ţară, în Madagascar nu există nicio mină de aur care să fie deţinută de Karat Banks. Totul este de fapt un joc piramidal. Un fel de „Caritas”, dar la nivel mondial, unde este vorba despre foarte multe sute de milioane de euro şi de dolari. Totul a plecat de la un miliardar american, acum arestat.

Afacerea are ramificaţii şi la Bucureşti. Iar Alex Bodi nu este nimic altceva decât o imagine a acestui joc. Una dintre multele de pe mapamond.

Cine o înlocuiește pe Bianca Drăgușanu

Croatul Josip Heit a prezentat-o, ieri, pe noua lui colaboratoare. Este vorba de actrița Sophia Thomalla, care a fost angajată de Gold Standard Banking pentru a deveni ambasador al noului brand lansat de companie: G999 (un serviciu de tip aplicație și card-reader cu ajutorul căreia se pot realiza tranzacții online în criptomonede), anunță Wowbiz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla)

De origine germană, Sophia Thomalla a fost vedetă Playboy și iubită a solistului de la Rammstein. Are 31 de ani, e actriță, model și prezentatoare de televiziune, declarată a treia cea mai sexy femeie din Germania, într-un top realizat în 2010 de revista FHM.

Între timp, Alex Bodi e în continuare suspect, arestat preventiv într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane instrumentat de DIICOT. Se plânge că nu are televizor și frigider în celula pe care o împarte cu alți trei bărbați.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. De ce nu o înghite Oana Zăvoranu pe Oana Roman. A recunoscut, până la urmă, tot

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre