Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată cel mai drăgălaș bebeluș în viața. Fiul de șase luni al vedetei CNN, premiat de revista People

Cum arată cel mai drăgălaș bebeluș în viața. Fiul de șase luni al vedetei CNN, premiat de revista People
Anderson Cooper (53 de ani), prezentator la postul CNN, a devenit tăticul unui băiețel anul acesta în luna Aprilie printr-o mamă surogat. La numai șase luni micuțul a primit primul său premiu serios.

Fiul lui Anderson Cooper, Wyatt Morgan, are doar șase luni, dar a avut deja prima sa realizare importantă. Acesta a fost numit recent de revista People “Cel mai drăgălaș bebeluș în viață” și este cât se poate de ușor de observat de ce. Cu ochii săi mari albaștri și un zâmbet pe măsură, Wyatt este absolut adorabil în pozele pe care tatăl său le împărtășește cu fanii pe rețelele de socializare. 

 

Premiul vine după ce anul trecut revista People a acordat acelasi titlu lui Benjamin, băietelul celebrului star de televiziune Andy Cohen, acesta din urma fiind și prieten foarte bun cu Cooper. Astfel, Benjamin i-a pasat trofeul companionului lui de joacă Wyatt, lucru absolut minunat ținând cont de faptul că pe cei doi tați îi leagă o prietenie de o viață. 

„Îmi doresc ca mama, tata și fratele meu Carter să fie în viață pentru a-l întâlni pe Wyatt”

Cooper l-a întâmpinat pe bebelușul Wyatt pe 27 aprilie și, mai târziu, a spus că regretata sa mamă Gloria Vanderbilt  știa că va deveni tată înainte ca ea să moară pe 17 iunie 2019.

 

„Am putut să-i spun cu puțin timp înainte să moară că voi avea un copil, iar Wyatt nu fusese creat în acel moment, nu era o ființă, dar era o idee în capul meu și eu eram în acest proces ‘, a spus el în timpul unui interviu la Live With Kelly și Ryan în mai. A fost încântată, a mai declarat prezentatorul de televiziune. 

 

Numele de Wyatt Morgan a fost ales de Cooper dintr-o listă făcută de părinții săi în urmă cu 52 de ani, atunci când se gândeau cum să îl numească pe acesta din urmă. 

Îmi doresc ca mama, tata și fratele meu Carter să fie în viață pentru a-l întâlni pe Wyatt, dar îmi place să cred că îl pot vedea ”, a mai mărturisit vedeta CNN. 

„Mi-i imaginez pe toți împreună, cu brațele unul în jurul celuilalt, zâmbind și râzând, bucuroși să știe că dragostea lor este vie în mine și în Wyatt și că familia noastră continuă”, a încheiat Anderson Cooper. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre