Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată iubita lui Michael Jackson din videoclipul Thriller, la vârsta de 60 de ani

Cum arată iubita lui Michael Jackson din videoclipul Thriller, la vârsta de 60 de ani
Ola Ray, care a jucat ca iubită a lui Michael Jachson în scurtmetrajul muzical care a câștigat premiul Grammy în anul 1983, a reușit să se mențină tânără.

Videoclipul thriller al lui Michael Jackson a fost uimitor la momentul apariției, prin utilizarea machiajului SFX și a poveștii. Iar Ola Ray, a reușit să se mențină tânără, în ciuda faptului că acum are 60 de ani.

Cum arată Ola Ray acum

În fotografiile postate pe pagina de Instagram a fostului Playboy Playmate, se observă cum ea își etalează aspectul care sfidează vârsta. Vârsta nu a împiedicat-o să își prezinte silueta de invidiat în imagini sexy.

Una dintre postările din feed-ul ei prezintă o ținută compusă dintr-o rochie de paiete de aur, în timp ce strălucește la un eveniment. Ea și-a asortat ținuta cu cizme peste genunchi și și-a decorat gâtul cu un choker gros și negru.

Modelul are nici mai mult, nici mai puțin de 9.105 de adepți pe platforma de socializare și biografia ei spune: „Fost model și actriță. Trăind viața în fiecare zi la rând, îmi iubesc familia și rămân atentă la cartea care îmi joacă viitorul”.

Ola Ray nu a fost plătită corespunzător pentru Thriller

Ola s-a plâns anterior că nu i s-au răsplătit redevențe din celebrul videoclip Thriller, în care a jucat rolul iubitei lui Michael. Ea a declarat în 2008 că „Toată lumea crede că am făcut milioane, dar nu-mi pasă. Nu aș schimba nimic”.

În anul următor, ea ar fi înaintat un proces împotriva lui Michael în încercarea de a obține redevențele, dar acesta a murit la câteva luni. În 2012, Michael Jackson Family Trust a soluționat procesul pentru o sumă de 75.000 de dolari (57.000 de lire sterline), cu 55.000 de dolari (42.000 de lire sterline) destinate ei, iar restul echipei sale legale.

Număra caprele negre, când a văzut pe cer ceva miraculos. ”Nu am mai văzut niciodată așa ceva”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre