Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată noua „casă” a concurenților de la Survivor. Faimoșii și Războinicii au plecat cu strigăte de luptă

Cum arată noua „casă” a concurenților de la Survivor. Faimoșii și Războinicii au plecat cu strigăte de luptă
Concurenții care se avântă în provocarea de la „Survivor România” au trecut prin mari emoții. Cei 12 faimoși și cei 12 războinici se pregătesc intens de competiție, care va fi difuzată în curând pe micile ecrane.

Concurenții de la „Survivor România” s-au îmbarcat și au pornit într-o călătorie palpitantă, către noua lor „casă”. Cu toții și-au luat la revedere de la cei dragi, și-au îmbrățișat părinții, prietenii sau copiii și au promis că vor revenii acasă „îmbogățiți” cu o experiență de neuitat, cu prietenii legate pe viața și cu trofeul „Survivor România”. Cei 12 Faimoși și cei 12 Războinici au plecat de pe aeroport cu strigăte de război, intrându-și deja în rolul luptători. Reality-ul se va difuza pe Kanal D.

Ce îi așteaptă pe concurenții „Survivor România”

Locurile exotice și spectaculoase în care se va realiza cel de-al doilea sezon „Survivor România” prezintă provocări uriașe pentru curajoșii concurenți. Adevărat experiment social, acest reality revoluționar le va pune la încercare concurenților inventivitatea, forța fizică, rezistența psihică și puterea de adaptare la condiții extreme, departe de tehnologie și de protecția familiei. Faimoșii și Războinicii vor fi nevoiți să se construiască singuri adăpost, să își procure hrană sau să o câștige prin evoluțiile lor pe traseele din Dominicana.

O schimbare a avut loc în echipa Faimoșilor, Ana Porgras a fost înlocuită, din motive medicale, de Elena Marin, dansatoare, coregraf, fostă gimnastă, cunoscută publicului larg prin rolul de asistentă TV în show-ul „Răi da’ buni”. Elena Marin a apărut într-o serie de videoclipuri ale unor artiști celebri (Anda Adam, Dan Bălan, Connect-R), și a cochetat și cu actoria, în seriale precum „Secretul Mariei”, „Burlacii”, „Spitalul de Urgență”.

Echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor

Așadar, echipa Faimosilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune în competiție Războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hingu, Szdonia Szasz, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Ce surprize mai aduce 2021. La Adela Popescu vine din nou barza

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre