Cum au adus frații Tate carne de balenă în România și ce au făcut cu ea
Frații Tate nu se dezmint nici măcar atunci când vine vorba despre gusturi în materie de preparate culinare. Recent, fostul lor bucătar a fost invitat la Chefi la cuțite, iar acolo a dezvăluit cum au adus Andrew și Tristan carne de balenă în România, dar și ce au făcut cu ea.
Badar Zsolt a lucrat pentru frații Tate ca bucătar și a spus că era mulțumit în special de partea financiară. Nu a vrut să dezvăluie cât câștigă, însă a luat și tips de 3.000 de Euro într-o seară, atunci când gătea pentru petreceri.
La una dintre petrecerile cu fast la care a gătit concurentul Chefi la cuțite, frații Tate și-au dorit să mănânce carne de balenă. Astfel, au adus-o tocmai din Norvegia, pentru a fi pregătită cum se cuvine și servită invitaților bogați de la petrecere. Badar Zsolt s-a executat imediat.

„Am avut un eveniment unde m-au rugat să le gătesc balenă. Au adus ei balena din Norvegia. A venit cu un termobox, în care era un mușchi de balenă”, a declarat bucătarul, la Chefi la cuțite.
Badar Zsolt spune că a colaborat timp de aproximativ șapte luni cu Andrew și Tristan Tate, imediat după eliberarea acestora din închisoare. El a ajuns să lucreze pentru ei prin intermediul unei persoane cunoscute la un eveniment, care le-a făcut legătura.
Badar Zsolt a spus și care sunt obiceiurile alimentare ale fraților Tate: mâncau o singură dată pe zi, preparate cu multă carne.
Bucătarul gătea cantități exagerat de mari de mâncare, pentru că miliardarii aveau mereu invitați, astfel încât în doar două zile s-au consumat 120 kg carne de vită și fructe mare.
Semifinala „Chefi la cuțite” este programată pentru data de 23 decembrie, iar finala va fi difuzată în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie.
Vrei să critici sau să lauzi ceva? Atunci nu ezita să ne scrii în Comentarii! Exprimă opinia într-un limbaj civilizat!
Eliza Gavrilescu s-a alăturat echipei editoriale Rețete şi Vedete în 2024, aducând cu ea peste un deceniu de experiență în presă. A colaborat și cu site-urile evz.ro și infoactual.ro. De-a lungul carierei, Eliza s-a remarcat prin modul echilibrat în care abordează subiectele, dar și prin seriozitatea și respectul față de public. Profesionalismul și atenția ei pentru corectitudinea informației se regăsesc constant în materialele pe care le semnează.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook