Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum își ține Cristina Șișcanu bărbatul în frâu. Ce a ajuns să facă cu Mădălin Ionescu

Cum își ține Cristina Șișcanu bărbatul în frâu. Ce a ajuns să facă cu Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri, dar din când în când gelozia își fac loc în sufletul vedetei. Ce soluție adoptă atunci.

Chiar dacă domnilor nu o să le placă mărturisirea Cristinei Șișcanu, vedeta a spus ce face atunci când gelozia îi dă târcoale. Oare ce o spune Mădălin Ionescu despre ieșirea soției?

Să spună lumea ce-o vrea, Cristina Șișcanu vrea să aibă o căsnicie perfectă, așa că face tot ce poate să țină lucrurile sub control. Transparentă cu fanii săi din online, prezentatoarea a mărturisit că de cinci ori pe an are obiceiul să-i verifice telefonul soțului său, Mădălin Ionescu. Chiar dacă spune că se înțeleg foarte bine, vedeta consideră că un control e întotdeauna binevenit. Chiar dacă în 13 ani de când sunt împreună, bărbatul nu i-a dat niciodată motive de gelozie.

„Din când în când, însemnând de două-trei ori pe an. Hai să zicem cinci”

„O să vă fac o mărturisire. Eu știți că sunt transparentă, directă, spun ceea ce gândesc fără menajamente. Eu sunt o soție relaxată. Nu stau ca pe ace, nu sunt stresată. Știu foarte bine ce fel de relație avem. Simt că suntem în regulă, că avem acea conexiune puternică, nu este nicio problemă, însă, totuși, din când în când, mai fac o cercetare mică. Din când în când însemnând de două-trei ori pe an. Hai să ziceam cinci.

Cristina Șișcanu îl controlează pe Mădălin Ionescu. Sursă foto: instagram

„Fac o analiză să văd ce se întâmplă pe acolo”

Fac o verificare în telefonul lui. O verificare naturală. Mă mai uit așa din când în când. Puțin pe WhatsApp, SMS-uri, puțin pe rețelele de socializare. Fac așa o analiză, să văd ce se întâmplă pe acolo. Atât. Apoi las timpul să treacă și când îmi amintesc eu că e ok să mai fac o verificare din când în când, iar. Nu mai mult, de cinci ori pe an.

„Nu îmi dă motive, dar o verificare din când în când eu zic că e sănătoasă”

Cred că aș fi geloasă dacă ar exista motive sau dacă ar avea un comportament nepotrivit. Nu îmi dă motive, dar o verificare din când în când eu zic că e sănătoasă. Nu să devii obsedată. Așa, din când în când, ai făcut verificarea, totul e curat, totul e bine, perfect. Eu fac lucrul ăsta să văd dacă instinctele mele și al șaselea simț este încă acolo și funcționează. Niciodată nu am găsit ceva care să mă pună pe gânduri. În viață poți să ai surprize, așa că e bine să fim un pic prevăzătoare. ”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre