Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum nenorocește aplicația TikTok copiii. Un joc indecent i-a distrus viața unei fete de 14 ani

Cum nenorocește aplicația TikTok copiii. Un joc indecent i-a distrus viața unei fete de 14 ani
O fată de 14 ani din Roma a rămas însărcinată în urma unei provocări de pe TikTok. Fata a participat la „ruleta sexului”, un joc lansat pe rețelele de socializare, o provocare periculoasă spun medicii.

Jocul „ruleta sexuală” de pe aplicația TikTok a făcut prima victimă. O fată care a participat la această provocare a rămas însărcinată la doar 14 ani.

Ruleta rusească a relațiilor sexuale fără protecție

O nouă modă apărută pe TikTok ia amploare și a făcut prima victimă. E vorba de o fată de 14  ani din Roma care, după ce a participat la ruleta rusească a relațiilor sexuale fără protecție, a rămas însărcinată.

Provocarea constă într-un  joc în care fetele întrețin relații sexuale neprotejate, iar cine rămâne însărcinată, pierde jocul. Întrebată dacă știe cine este tatăl copilului, fata nu a știut să răspundă. Tânăra și părinții au plecat din țară, pentru ca adolescenta să fie protejată.

Provocarea începe pe TikTok printr-un mesaj, apoi tinerii se întâlnesc în locuri izolate

Povestea ei a fost relatată de Adnkronos prin avocata familiei tinerei victime, Marina Condoleo. Prin intermediul asociației „Drumul spre verde”, avocata a conceput un program pentru elevi numit „Iubire juridică”.

În cadrul acestuia, experți și medici organizează întâlniri în școlile participante pentru a oferi informații utile tinerilor. În timpul acestor întâlniri, avocata a intrat în contact cu o tânără care a vrut să i se confeseze și i-a spus că este „însărcinată în urma unei rulete sexuale”.

S-a aflat că provocarea începe pe TikTok printr-un mesaj, în care băieți minori sunt invitați să participe la un chat închis.

Există posibilitatea ca tinerii să contracteze boli sexuale

Ruleta sexului, o nouă modă pe TikTok care distruge viața copiilor

Urmează întâlniri în locuri precum case izolate sau grădini, unde toată lumea face sex cu toată lumea, fără a folosi nici un mijloc de protecție.

„Când am întrebat-o pe fată dacă tatăl era la curent cu sarcina, ea a spus că nu știe cine este tatăl. Era supărată nu numai că era însărcinată, ci și că a pierdut provocarea. Astăzi este însărcinată în șase luni, a vrut să păstreze copilul și a fost ajutată de mama ei”, a mărturisit avocata.

Calippo tour și Chinotto tour

„Sex roulette” nu este singura provocare periculoasă pentru minori. Există, de asemenea, provocări precum „Calippo tour” sau „Chinotto tour”. În aceste provocări, fetele călătoresc prin Italia pentru a face sex oral cu străini, pentru a fi filmate pe video și publicate pe diverse platforme.

Pentru informare și prevenire, la Roma va avea loc o reuniune a proiectului Legal Love, în cadrul căreia asociația Road to Green, condusă de președintele Barbara Molinario, va prezenta cazuri și date despre această problemă.

Conferința de la Campidoglio

Joi, 26 septembrie, la Campidoglio vor fi prezenți studenți de la Institutul tehnic agrar Giuseppe Garibaldi și de la Iss Pertini Falcone din Roma.

În plus, vor avea loc discursuri instituționale ale consilierului Roma Capitale, dr. Francesca Barbato, avocatului Francesco Notari, președintele Vis Romana, care va vorbi despre „riscurile penale ale comportamentului ilegal”.

La rândul său dr. Luca Leonardo D’Agostini, le va vorbi studenților despre „comportamentul antisocial pe internet”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri