Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum reușește regina Camilla să-l calmeze pe Charles, când acesta e gata să explodeze

Cum reușește regina Camilla să-l calmeze pe Charles, când acesta e gata să explodeze
Când s-a decis să-și întemeieze o familie, actualul suveran al Marii Britanii a știut că are nevoie de o femeie cu un simț dezvoltat al umorului.

A găsit-o pe prințesa Diana, care făcea parte din această categorie, dar totuși ceva îi lipsea…

Mult mai deschisă la ciudățeniile lui Charles a fost Camilla, care a știut întotdeauna cum să se comporte cu fiul reginei Elisabeta, atunci când lucrurile nu erau tocmai roz. Chiar dacă britanicii nu văd nici acum extraordinară relația dintre Camilla și Charles, fostul corespodent al BBC, Jennie Bond a povestit că în intimitatea lor, Charles și Camilla sunt foarte fericiți. În primul rând, pentru că râd foarte mult.

„Și Diana era amuzantă, doar că râdea mai mult de Charles decât cu el”

„Unul dintre cele mai mari daruri într-o relație lungă este umorul, iar Charles și Camilla împărtășesc din plin acest lucru încă de la început.

Cum îl calmează Camilla pe Charles

Ea a înțeles dragostea lui pentru serialul de comedie The Goons și umorul său ciudat. Și Diana era amuzantă, dar avea tendința să râdă mai mult de Charles, decât cu el”, a declarat fostul corespondent regal de la BBC Jennie Bond.

Cum îl temperează Camilla pe Charles

Pe de altă parte, Camilla mai are o calitate pe care multe femei nu o au. Știe cum să se comporte atunci când soțul ei e nervos. „Cred că este unul dintre punctele ei forte. Regina știe cum să se descurce cu el. Când el este într-o pasă proastă, ea se dă în spate, îl lasă să explodeze și apoi totul continuă fără probleme.

Camilla este singura persoană care îndrăznește și poate să-i vorbească atunci când se simte supărat, pentru că este puțin probabil să țipe la ea”, a mai spus fostul corespondent regal de la BBC.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre