Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum se simt câinii regretatei regine Elisabeta în noua lor locuință. Sarah Ferguson a dat ultimele detalii despre „comorile naționale”

Cum se simt câinii regretatei regine Elisabeta în noua lor locuință. Sarah Ferguson a dat ultimele detalii despre „comorile naționale”
După moartea reginei Elisabeta, adorații câini ai Suveranei au ajuns în îngrijirea lui Sarah Ferguson și a prințului Andrew.

I-a iubit mai mult decât ar fi crezut cineva, iar câinii au suferit enorm când stăpâna lor a plecat la cele veșnice.

Cum se simt câinii regretatei regine Elisabeta în noua lor locuință. Sarah Ferguson a dat ultimele detalii despre „comorile naționale”

La momentul decesului Suveranei, Elisabeta avea doi câini, pe Muick și Sandy, dar de-a lungul vieții sale a deținut peste 30 de corgi, fiind cunoscută pentru dragostea ei pentru această rasă. Când regina a plecat la cele veșnice, mulți și-au exprimat îngrijorarea cu privire la cei doi câini, care au fost văzuți ultima dată aducându-i un ultim omagiu reginei la înmormântare.

Aceștia s-au obișnuit cu noua stăpână, Sarah Ferguson, care îi adoră și le face toate poftele, la fel cum proceda și regretata Elisabeta.  Potrivit informațiilor oferite de The Telegraph, Sarah a declarat că a fost o „mare onoare” să se ocupe de cele două animale de companie, pe care le-a descris ca fiind „comori naționale” și care au fost „bine educate”.

 

Fergie mai are încă cinci câini

Sandy și Muick s-au alăturat celor cinci Norfolk terrier ai lui Andrew și Fergie în casa pe care o împart, Royal Lodge din Windsor. La începutul anului 2021, regina a primit acești cadou în dar de la Andrew, simpaticele animale reușind s-o distreze în timp ce Prințul Philip era în spital.

Regina l-a numit pe dorgi Fergus, după unchiul ei care a fost ucis în luptă în timpul Primului Război Mondial, iar pe corgi Muick, după Loch Muick de pe domeniul Balmoral. Dar Majestatea Sa a fost devastată când Fergus, în vârstă de cinci luni, a murit la doar câteva săptămâni mai târziu, în urma decesului lui Philip.

Atunci, Andrew și fiicele sale, prințesa Beatrice și prințesa Eugenie, i-au făcut cadou reginei un alt cățeluș corgi, cu ocazia celei de-a 95-a aniversări a reginei. Acest micuț cățeluș a fost numit Sandy. Angela Kelly, garderobiera reginei, susține că patrupedele au fost o sursă constantă de bucurie pentru monarh.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre