Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum și-a serbat ziua Cristi Borcea. Valentina Pelinel a povestit cum petrec ei „timp de calitate”

Cum și-a serbat ziua Cristi Borcea. Valentina Pelinel a povestit cum petrec ei „timp de calitate”
După o viață tumultoasă, Cristi Borcea e, în sfârșit, fericit și mulțumit. Valentina Pelinel i-a adus liniștea.

Valentina Pelinel a reușit ce nici o femeie nu a putut. L-a transformat pe Cristi Borcea dintr-un Don Juan într-un bărbat de casă.

Cum și-a serbat ziua Cristi Borcea. Valentina Pelinel a povestit cum petrec ei „timp de calitate”

Pe 17 ianuarie, Cristi Borcea, fostul președinte executiv și acționar al clubului Dinamo, a împlinit 52 de ani. Cu această ocazie a ales să facă o petrecere, cu cei mai apropiați oameni sufletului lui, la un restaurant celebru din București. Chiar dacă nu au fost mulți invitați, cei aleși pe sprânceană s-au distrat cum au putut mai bine și au avut pe masă cele mai bune mâncăruri și cele mai rafinate băuturi.

Valentina i-a făcut cea mai frumoasă urare

Sigur că toți s-au întrecut în a-i face urări, dar nici una nu a fost ca cea a soției sale, fostul fotomodel Valentina Pelinel.

„Astăzi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea.”, a spus ea pe contul de socializare.

„Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină”

Ca să știe toată lumea ce relație are cu Borcea, Valentina Pelinel și-a pus sufletul pe tavă într-un interviu pentru Ciao. „Ar fi multe de menționat, dar cred că cel mai important este faptul că ne apreciem amândoi pentru ceea ce suntem și încrederea pe care o avem unul în celălalt. Am trecut împreună prin momente dificile, care ar fi putut distanța multe cupluri. Pe noi ne-au unit, ne-au adus aproape unul de altul, ne-au forjat o relație de prietenie și un parteneriat care stă la baza familiei noastre.

Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disciplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină. Iar la aniversări, de cele mai multe ori, Cristi îmi pregătește o surpriză.”, s-a destăinuit fotomodelul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre