Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum și-a uimit o femeie la vârsta de 102 ani familia. Gestul i-a lăsat pe apropiați cu gura căscată

Cum și-a uimit o femeie la vârsta de 102 ani familia. Gestul i-a lăsat pe apropiați cu gura căscată
O femeie și-a îndeplinit un vis pe care îl avea de multă vreme, sărind cu parașuta pentru prima dată în viața ei, la vârsta de 102 ani.

Vivian „Millie” Bailey, în vârstă de 102 ani, veteran în cel de-al doilea război mondial, a fost întrebată de producătorii American Heroes Channel’s Honor Flight Heroes dacă există un lucru pe lista ei de dorințe și vise pe care nu l-a realizat niciodată.

Vivian Bailey a fost inspirată de George Bush

Răspunsul lui Bailey a fost că se gândea de multă vreme la parașutism. Ea a spus că a fost inspirată de președintele George H.W. Bush, care a sărit cu parașuta la vârsta de 90 de ani.

„M-a inspirat faptul că a făcut-o. Faptul că o persoană la acea vârstă ar putea face saltul”, a declarat Bailey pentru WJLA-TV. 

Bailey a spus că parașutismul a fost anterior doar un vis, deoarece ea nu își putea permite costul de 300 de dolari pentru un salt în tandem, dar se pare că American Heroes Channel’s Honor Flight Heroes l-au transformat în realitate.

„Nu ai putea cere un final mai plin de emoții pentru episod. Millie ar fi prima persoană de 102 ani care ar călători pe Marte, dacă asta ar putea fi posibil”, a declarat producătorul executiv al Honor Flight Heroes, Eric J. Roberts. 

„A fost minunat, un adevărat fior. Mi-a fost frică un minut, mi s-a părut că mă prăbușesc și apoi m-am gândit că cineva mă ține”, a spus Bailey emoționantă, după săritura ei.

Millie s-a alăturat armatei

Născută în Tulsa, Oklahoma, Millie s-a alăturat armatei și a devenit locotenent secundar în aprilie 1943. Millie s-a deplasat destul de repede devenind a doua comandantă a Corpului Armatei Femeilor (WAC) la Fort McClellan înainte de a fi transferată la Fort Benning. În cele din urmă, a devenit prim-locotenent la Fort Benning, responsabilă de detașamentul WAC.

„Locuiam în Oklahoma și oportunitățile de muncă erau groaznice în acel moment. Am fost selectată să merg la școala generală de acțiune, care a fost o onoare foarte mare”, a explicat Millie.

Millie a rămas la Fort Benning până când a ieșit din armată, în 1946.

Stela Bizdu de la „Chefi la cuțite”, uimitoarea poveste a unei femei-victimă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre