Simona Ionescu / Redactor Șef

Cumnata lui Șerban Huidu iese la rampă. De azi, a început să povestească la Virgin Radio cu Andrei Niculae

Cumnata lui Șerban Huidu iese la rampă. De azi, a început să povestească la Virgin Radio cu Andrei Niculae
Cunoscută după numele de scenă Giulia, aceasta e una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. A fost parte din trupa Candy și solista formației DJ Project, însă cariera ei solo le întrece pe toate. Vedetă talentată, Giulia trece acum la o nouă etapă.

Giulia Anghelescu, cumnata lui Șerban Huidu iese la rampă și a început să povestească la Virgin Radio cu Andrei Niculae. Aceasta este noua provocare a vedetei care a participat la America Express alături de soțul ei, Vlad Huidu, fratele celebrului om de radio Șerban Huidu. Recent, ea a semnat un nou contract, iar de săptămâna aceasta fanii ei au putut s-o revadă în calitate de prezentatoare.

Giulia Anghelescu a revenit la o pasiune mai veche

Când toată lumea ar fi băgat mâna-n foc că, după America Express nu poate exista o provocare mai mare în viața Giuliei (show-ul va fi difuzat în curând pe Antena 1), aceasta a preluat frâiele emisiunii  matinale „Virgin Breakfast” de la Virgin Radio, unde face echipă cu Andrei Niculae.

Giulia revine la radio, o dragoste mai veche

„Toamna aceasta mă întorc la una dintre cele mai mari pasiuni ale mele: radioul. Sunt extrem de fericită să vă anunţ că mă veţi putea auzi în fiecare dimineaţă de la 06.30 la 10.00, în noul sezon „Virgin Breakfast”, alături de Andrei Niculae, la Virgin Radio”, a declarat Giulia Anghelescu, pentru Pagina de media.   Cumnata lui Șerban Huidu nu este însă străină de jurnalismul radio. Frumoasa Giulia Anghelescu a mai fost prezentatoare de radio, cu un mai mult de un deceniu în urmă.

„Pauză de radio a fost de 11 ani. Mi-am dorit să revin doar la momentul potrivit şi în locul potrivit, iar în ziua în care am primit propunerea de a face parte din gaşca matinalului de la Virgin Radio nu am stat deloc pe gânduri şi am acceptat cu toată inima. Radioul e pasiunea mea cea mai mare încă de când eram doar un copil.

Am început la 6 ani cu o emisiune în care spuneam poveşti la Radio Galaţi, apoi am fost cooptată în echipa Kiss FM în 2006, pentru emisiunea de drive time Kiss My Way, apoi am realizat şi produs emisiunea My Kiss, iar în 2009 am trecut la One FM. În 2010 am intrat în echipa Radio 21 şi apoi, din 2011 până în 2012, am făcut parte din gaşca Pro FM”, a mai declarat Giulia.

Cumnata lui Șerban Huidu iese la rampă

Pe de altă parte, Giulia se pregătește să intre în studioul de înregistrări și să urce pe scenă. Vedeta pregătește un nou single și este gata de concerte.  Mai mult, artista recunoaște că are deja mai multe angajamente, și urmează să o vedem mai des.

„Toamna asta se anunţă extrem de aglomerată, dar mă simt pregătită să mă bucur de fiecare moment. Pe lângă radio, pregătesc lansarea podcastului Badassmom, de asemenea aştept cu nerăbdare noul sezon America Express, dar şi lansarea noului meu single şi întoarcerea mea pe scenă, la concerte”, mai declarat vedeta.

Dincolo de viața artistică, Giulia e mamă de doi copii și soție

Giulia Anghelescu este, oricât de greu e de crezut având în vedere trupul de fotomodel, soție și mamă a doi copii mărișori. Ea este căsătorită cu frațtele lui Șarban Huidu, Vlad. Ei au împreună doi copii, o fiică, Sabina Antonia, de 11 ani, și un băiat, Eduard Mikael, de opt.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre