Simona Ionescu / Redactor Șef

Cunoscută actriță dată dispărută după ce a cunoscut un bărbat prin intermediul unei aplicații

Cunoscută actriță dată dispărută după ce a cunoscut un bărbat prin intermediul unei aplicații
Tânăra a fost dată dispărută de familia sa din Los Angeles, după ce a ieșit la o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe o aplicație de dating.

Este vorba de Laura McCulloch, cântăreață și actrită, originară din Australia. Aceasta e cunoscută pentru rolurile din Spărgătorul de nuci (2009), Oaia neagră (2010) și Covid suport grup (2022). În prezent filma pentru serialul TV Millie &Maddie. Tânăra a apelat la o aplicație de întâlniri pentru a cunoaște bărbați și, cu unul dintre aceștia, a ieșit într-o seară, în oraș. Apoi nu a mai revenit acasă.

Laura McCulloch a dispărut după ce a ieșit la o întâlnire

Laura McCulloch, în vârstă de 37 de ani, a transmis familiei ei că se întâlnește cu un bărbat și chiar le-a trimis o poză cu ținuta sa, înainte de a pleca la întâlnire, pe 12 august. Era foarte fericită și optimistă în legătură cu bărbatul pe care îl cunoscuse. Apoi lucrurile au degenerat. Familia și prietenii au intrat în alertă după ce și-au dat seama că a doua zi actrița nu s-a prezentat la slujbă, la cursul de yoga și nici la alte întâlniri programate. Rudele ei au anunțat că a dispărut.

Daily Mail transmite că, de fapt, în seara întâlnirii actrița a consumat foarte mult alcool. În stare de ebrietate, ea a aruncat cu băutură într-un copil de doi ani și înspre părinții săi, care imediat au chemat poliția. Când au ajuns la fața locului oamenii legii, Laura McCulloch a devenit și mai violentă și s-a opus arestării. Mai mult, ea i-a atacat pe polițiști, i-a lovit cu piciorul, iar pe unul chiar l-a mușcat de umăr.

Neavând de ales, poliția din Santa Monica a arestat-o pe actriță. Ulterior, oamenii legii au confirmat că Laura McCulloch a fost arestată vineri, cu puțin timp înainte ca familia ei să îi anunțe dispariția și să înceapă o amplă acțiune de căutare. Rudele sale au distribuit pe mai multe pagini de Facebook anuțul cu dispariția ei și chiar au început să organizeze o adunare de fonduri pe GoFundMe pentru a plăti un detectiv particular care să o găsească, considerând că ar fi putu fi răpită de bărbatul cu car a ieșit la întâlnire.

Sursa foto: Pixabay, Insagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre