Simona Ionescu / Redactor Șef

Cuvântul Adrianei Bahmuțeanu e lege pentru logodnic. George face orice pentru fericirea brunetei

Cuvântul Adrianei Bahmuțeanu e lege pentru logodnic. George face orice pentru fericirea brunetei
I-a șocat pe toți cu logodna sa, iar acum Adriana Bahmuțeanu spune că are senzația că-și cunoaște logodnicul de-o viață.

Adriana Bahmuțeanu e îndrăgostită lulea și și-a făcut planuri mari pentru viitor. Iar George face orice îi stă în putință ca să îi facă pe plac.

Cuvântul Adrianei Bahmuțeanu e lege pentru logodnic. George face orice pentru fericirea brunetei

S-a logodit la doar o lună după ce l-a cunoscut pe George Restivan și crede că a făcut unul dintre cele mai bune lucruri din viață. Cei doi se pregătesc de nuntă, dar până atunci George a mai făcut un pas important în relația lor. Pentru că fosta soție a lui Silviu Prigoană nu vrea să plece în America, s-a hotărât să se mute el în România. Cum bărbatul are multe treburi de rezolvat, și-a lăsat copilul în grija Adrianei, iar cel mic o vede ca pe o mamă.

„Mă înțeleg foarte bine cu băiețelul lui, săptămâna viitoare vin și băiețeii mei, deci o să fim împreună toți”

„George este acum în America, eu am rămas în țară cu băiețelul nostru, cu băiatul lui. Trebuie înscris la școală, trebuie testat, mai sunt alte lucruri de rezolvat aici. Mă înțeleg foarte bine cu băiețelul lui, săptămâna viitoare vin și băiețeii mei, deci o să fim împreună toți și îl așteptăm și pe tati să vină acasă. (…)

El se va întoarce în România și ne-am tot gândit cum va fi mai bine pentru noi. Am luat decizia ca George să vină în România, nu să mă duc eu în America. A rămas să vină el în România și în vacanțe vom merge în California. Vrea un viitor cu mine! Mai ales că el este român, el simte românește, vorbește românește. (…) Viitorul e în față … Suntem foarte bine!”, a dezvăluit vedeta pentru Antena Stars.

Parcă zici că suntem de o viață împreună. Îmi pare rău că am pierdut atâta timp

Adriana e îndrăgostită lulea și spune că singurul mare regret este acela că nu l-a cunoscut pe George mult mai devreme și a pierdut atâta timp.

„Suntem foarte bine. Noi ne purtăm și ne simțim ca un cuplu consolidat. Parcă zici că ne cunoaștem de-o viață, gândim la fel, intuitiv ne dăm seama ce dorește celălalt și ne înțelegem foarte, foarte bine. Parcă zici că suntem de o viață împreună. Îmi pare rău că am pierdut atâta timp.”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre