Simona Ionescu / Redactor Șef

Dacian Cioloş, testat pozitiv COVID-19. Copreşedintele USR PLUS s-a infectat la Bruxelles

Dacian Cioloş, testat pozitiv COVID-19. Copreşedintele USR PLUS s-a infectat la Bruxelles
Virusul COVID-19 face ravagii în toată lumea de mai bine de un an. Un membru USR PLUS a intrat în izolare după ce a contactat COVID-19.

Dacian Cioloş testat pozitiv COVID-19. Copreședintele USR PLUS a anunțat că a contactat virusul care ne face viața un calvar de anul trecut. Copreşedintele USR PLUS va intra în izolare. El va urma „indicațiile echipei medicale din Parlamentul European”.

Ce i-a sfătuit Dacian Cioloş pe cetățeni

Dacian Cioloş testat pozitiv COVID-19. Se pare că, copreşedintele USR PLUS a contactat virusul COVID-19 la Bruxelles. Fostul prim-ministru a anunțat că îşi va continua activităţile, având în vedere că nu are simptome şi se simte bine.

„Dragi prieteni. Am primit acum câteva minute rezultatul unui test COVID-19 care, din păcate, este pozitiv. Cei cu care am intrat în contact zilele trecute au fost informați, eu sunt de astăzi în izolare, urmând întocmai indicațiile echipei medicale din Parlamentul European.

Am respectat toate măsurile de protecție în toate împrejurările, nu am simptome și mă simt bine în acest moment. Am fost mereu conștient de periculozitatea acestui virus care ne-a schimbat total modul de viață în ultimul an, a suprasolicitat sistemul sanitar, medicii și asistentele, a luat prea repede de lângă noi mulți oameni dragi. 

Fac și un apel la responsabilitatea fiecărui cetățean să fie atent, să-i protejeze pe ceilalți izolându-se dacă are simptome sau dacă primește un rezultat de test pozitiv. Și să anunțe medicii, pentru că starea se poate schimba de la o oră la alta.

Voi continua să muncesc de acasă, pe proiectele urgente din Parlamentul European și din țară care privesc ieșirea din această criză medicală, economică și socială. Aveți grijă de voi și de cei dragi, protejați-vă sănătatea și fiți atenți”, a anunțat Dacian Cioloş pe Facebook.

Ce au comentat oamenii pe Facebook, la anunțul făcut de Dacian Cioloş

„V-a pregătit domnul ministru al sănătății un pat la ATI?”, „Aaa, ma scuzați, am uitat că el e ocupat cu teatrul, cu fb ul, cu dezvăluirile, nu are timp săracul să se preocupe de sistemul sanitar”, „Cioloș, nu erai tu ala cu discurs mai degraba antivaccinist? Pentru un om care se pretinde educat, e dezamagitor…. oricum, multa sanatate!!”, au spus utilizatorii Facebook. 

„Zi-mi si mie rolul tau acolo, cum ne reprezinti, daca toate discursurile tale aduc in discutie doar ce vor ei sa auda. Suntem reprezentati mereu de oameni fara valoare romaneasca si fara oo. Respect Ungaria!”, „Și dacă ați respectat toate masurile cum v-ați infectat? Deci măsurile nu sunt bune sa înțeleg. Nici masca nu ne protejează deci, o purtam degeaba?”, „De curiozitate intreb, ati fost cumva vaccinat?”, sunt câteva dintre comentariile celor care au reacţionat după anunţul lui Cioloş”, au mai comentat utilizatorii Facebook. 

Primele informații ale oficialităților europene despre Ivermectină, „minunea” anti-covid

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre