Simona Ionescu / Redactor Șef

Damian Drăghici, cel mai fericit socru. Și-a măritat fata. Primele fotografii de la nuntă

Damian Drăghici, cel mai fericit socru. Și-a măritat fata. Primele fotografii de la nuntă
Unul dintre cei mai iubiți artiști ai României, Damian Drăghici, a trăit un moment care nu va fi uitat niciodată. Și-a măritat fata.

Vară fierbinte pentru Damian Drăghici. Artistul a fost emoții mari: și-a măritat fata. Artistul a postat câteva imagini de la fericitul eveniment, care i-a bucurat enorm pe fani.

Fiica cea mare a lui Damian Drăghici a spus cel mai frumos Da din viața ei. Și-a unit destinul cu cel al bărbatului pe care îl iubește la o superbă biserică din Corfu. Evenimentul s-a desfășurat în formulă restrânsă, cu familia și cei mai apropiați prieteni. Celebrul cântăreț i-a făcut cea mai frumoasă urare fiicei sale, cea mai frumoasă mireasă și a postat și câteva fotografii. Dar și imagini cu frumoasa sa soție Cristina, alături de care a făcut o echipă formidabilă la emisiunea „Te cunosc de undeva” și mezinul familiei.

„Noi am fost acolo echipa fortza familia”

„Aseară a fost nunta fiicei mele @nikolinadraghici, la o biserică superbă în Corfu. Ea cu soțul ei au organizat totul și a fost una dintre cele mai frumoase nunți la care am participat. A fost o energie de nedescris la biserică, la restaurant și starea noastră a tuturor a fost una de liniște și mulțumire.

Damian Drăghici a fost socru mic!

Noi am fost acolo echipa fortza familia, asa cum ne-a numit #andreiyeshua. Am avut patru zile superbe. Le dorim Casă de Piatră, să fie sănătoși și să se bucure de viață! Vă iubim!”, a spus tata socru pe pagina lui de socializare.

Nikolina este fiica lui Damian cu o grecoaică

Damian Drăghici și fiica sa nu au avut întotdeauna o relație atât de strânsă. Fiica lui a venit pe lume în urma poveștii de iubire pe care artistul a avut-o cu o frumoasă grecoaică, dar artistul n-a vorbit nimic despre ea foarte mulți ani.

Totul s-a schimbat în 2018, când fata a decis să vină în România și să reînnoade legătura cu celebrul său părinte. Fata nu a dorit să urmeze cariera tatălui său, dar strălucește în domeniul său de activitate, make-up artist și s-a bucurat de colaborări cu nume importante.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre