Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Badea, surpriză pentru fanii iUmor. Totul a luat o întorsătură neașteptată

Dan Badea, surpriză pentru fanii iUmor. Totul a luat o întorsătură neașteptată
După ce Șerban Copoț și-a anunțat plecarea de la iUmor, au apărut tot mai multe zvonuri că nu va mai fi văzut nici Dan Badea.

Cu puțin timp în urmă, comediantul le-a dat o veste cu totul extraordinară fanilor săi și ai emisiunii.

Dan Badea a postat un video pe rețeaua de socializare, în care apare la filmările noului sezon iUmor, de data asta în calitate de invitat. „Se zvonește că am plecat de la iUmor.

Să vedem unde mă poartă pașii… când lipsești atât de mult, e normal să ai o primire atât de frumoasă… uite concurenți, uite o mică ședință, uite-o pe Loredana casting, uite și prezentatorii.

„Am plecat din backstage pe scenă unde mă veți vedea de acum încolo ca invitat special”

Dar, noi să mergem la machiaj. Baftă băieți, să aveți un sezon bun, eu mă duc pe scenă. Am plecat din backstage pe scenă unde mă veți vedea de acum încolo ca invitat special. Datorită unui mega proiect, tot Antena 1 timpul nu-mi mai permite să fiu zi de zi la filmările iUmor, în calitate de prezentator”, a fost mesajul lui Dan Badea din filmul de pe instagram.

Emi și Cuza, noii prezentatori ai show-ului

Cât privește prezentatorii, cei care îi vor face pe telespectatori să râdă vor fi Emi și Cuza, băieții de la Noaptea târziu. Vestea a fost dată de fostul iubit al Ramonei Olaru pe contul său de socializare. „Shock Shock Shock!!! Am mai prins o lucrare cu fratele @emi.ntz. Sezonul 15 @iumor.romania va fi prezentat de noi…o încercare îndrăzneața as putea spune dar vedem ce iese. Vedem la final dacă a fost încredere sau inconștientă”, a spus Cuza.

Emi și Cuza, fericiți pe platourile iUmor

„Când am primit propunerea de a prezenta sezonul 15 iUmor nici eu, nici Emi nu am stat pe gânduri”

De asemenea, Cuza a vorbit și despre cât de mândri este, atât el cât și prietenul Emi pentru că au fost aleșii. „Să faci parte din echipa iUmor, un show cu tradiție, este o bucurie pentru noi. Când am primit propunerea de a prezenta sezonul 15 iUmor nici eu, nici Emi nu am stat pe gânduri. Este o bucurie profesională sa primești votul de încredere din partea unei echipe care a reușit sa facă istorie cu acest format.

„Noi vom face tot posibilul să ne ridicăm la așteptările oamenilor”

Sperăm ca lucrurile sa decurgă asa cum ne dorim și telespectatorii să ne primească cu brațele deschise. Noi vom face tot posibilul să ne ridicăm la așteptările oamenilor care urmăresc si îndrăgesc acest show de ani buni și să reușim să ducem mai departe ceea ce au construit atât de bine Serban Copoț și Dan Badea”, a declarat Cuza pentru Antena 1.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre