Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Bittman a dus-o pe Oana Roman la același restaurant unde a mers cu Denise Rifai

Dan Bittman a dus-o pe Oana Roman la același restaurant unde a mers cu Denise Rifai
Oana Roman a plecat singură la mare, ca să își mai aline dorul de fiica sa, Isabela, plecată în prima sa tabără de lungă durată. Vedetei îi este greu fără ea, așa că își umple timpul cu prietenii.

La mare, fiica fostului premier nu a dus lipsă de anturaj. Dan Bittman a dus-o pe Oana Roman la același restaurant unde a mers cu Denise Rifai.

După ce s-a relaxat singură pe plaja de la Năvodari, unde s-a bucurat de nisip fin și o mare curată, fără alge, Oana Roman a ajuns la Mamaia, la cină. Dan Bittman a dus-o în localul său preferat, o cherhana unde spune că se mănâncă cele mai bune preparate pe bază de pește. E așa încântat de local încât vine des. L-au avut alături și pe prietenul Mihai Mitoșeru.

Oana Roman, Mihai Mitoșeru și Dan Bittman s-au reunit într-un local preferat de cântăreț (Instagram)

La mijlocul lunii martie, artistul a dus-o aici și pe Denise Rifai, amândoi fotografiindu-se cu amfitrionii locului. În imaginea postată pe pagina de Facebook a localului cu incisiva jurnalistă de la Kanal D, apare pe fundal și Dan Bittman, care stă la masă.

Dan Bittman a dus-o pe Oana Roman unde a mers și cu Denise Rifai

Dan Bittman a dus-o pe Oana Roman să mănânce, tot acolo unde a mers și cu Denise Rifai, în primăvară (Instagram)

Nu e perima dată când Denise Rifai și Dan Bittman ieșeau împreună. Cei doi au fost surprinși la plajă la mare, anul trecut. Întâlnirea celor doi a apărut după ce artistul de 62 de ani a fost invitatul jurnalistei în emisiunea sa „40 de întrebări”. Artistul a negat că ar avea o relație cu prezentatoarea, chiar dacă i-a oferit un inel în fața camerelor de filmat, în emisiunea ei de la Kanal D, iar presa mondenă a speculat o posibilă apropiere amoroasă între ei.

Ulterior, vedeta TV a fost cu prietenele ei la un concert al cântărețului. Altfel, ieșirea celor doi de la mare, de anul trecut, a fost un moment rar, în care publicul a putut să o admire pe jurnalista de 38 de ani mai mult dezbrăcată, într-un costum de baie minuscul.

Oana Roman face plajă singură, la Năvodari (Instagram)

Oana Roman, Dan Bittman și Mihai Mitoșeru sunt prieteni de zeci de ani, iar fiecare întâlnire a lor este o bucurie. Pare că în perioada aceasta tot mai multe vedete din România aleg să fugă de canicula din Capitală la mare, unde, măcar briza este mai răcoritoare.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre