Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Capatos, mai mândru ca niciodată. Succesul din televiziune nu i-a oferit niciodată emoțiile pe care le are acum

Dan Capatos, mai mândru ca niciodată. Succesul din televiziune nu i-a oferit niciodată emoțiile pe care le are acum
Chiar dacă este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune, tot ce e mai important pentru Dan Capatos rămâne familia.

Dan Capatos e cel mai fericit tătic și nu contenește să se laude cu băiatul lui ori de câte ori are ocazia.

Dan Capatos, mai mândru ca niciodată. Succesul din televiziune nu i-a oferit niciodată emoțiile pe care le are acum

Pentru Dan Capatos, băiatul lui, Andrei, este tot ce are mai scump pe lume. Recent, prezentatorul s-a lăudat cu notele pe care cel mic le-a luat la școală pe contul său de socializare, iar fanii l-au felicitat pentru copilul minunat pe care i l-a dat Dumnezeu. Din păcate, fiul lui Dan are și o problemă de sănătate, pe care a moștenit-o de la tatăl său. Este vorba de o valoare mare a colesterolului, de aceea prezentatorul are mare grijă să țină această afecțiune sub control. Deocamdată prin sport.

„Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente”

„A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure – are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică”, a spus vedeta Antena Stars.

Campion la tenis

Dar micuțul Andrei a excelat și în tenis și se laudă cu Trofeul de tenis Ilie Năstase, competiție care a fost organizată cu ceva timp în urmă la Brăila. Și atunci, prezentatorul a fost mândru de băiatul său și a postat pe pagina de socializare o fotografie cu băiatul care ținea în brațe trofeul. „Bravo, Andrei! Trofeul Ilie Năstase se întoarce la București!”, a scris prezentatorul în descriere.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre