Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Diaconescu, declarații sfâșietoare. Cum l-a avut trecut în telefon pe Florin Condurățeanu

Dan Diaconescu, declarații sfâșietoare. Cum l-a avut trecut în telefon pe Florin Condurățeanu
Cei care l-au iubit pe Florin Diaconescu l-au condus pe 1 iulie 2021 pe ultimul drum. Nelipsit de la înmormântare a fost Dan Diaconescu, pentru care Țuțu a fost ca un tată.

Dan Diaconescu suferă enorm după trecerea în neființă a lui Florin Condurățeanu. Jurnalistul a spus că nu a existat un om mai bun ca el.

Dan Diaconescu, declarații sfâșietoare. Cum l-a avut trecut în telefon pe Florin Condurățeanu

Lacrimi și durere la înmormântarea lui Florin Condurățeanu. Printre cele mai afectate persoane de trecerea în neființă a marelui jurnalist a prietenul său, fostul patron al OTV, Dan Diaconescu. Acesta a încălcat interdicția de a ieși în public pentru că Țuțu a fost ca un tată pentru el. Dovadă că în telefon l-a avut trecut „îngerul pe pământ”.

„Pentru el, acum, în acest moment, încalc interdicția de a vorbi”

„Florin Condurățeanu mi-a fost ca un tată, cel puțin în ultimii ani, de când eu mi-am pierdut tatăl. Florin mă suna în fiecare zi să mă întrebe ce fac și mai ales când mi se ridică interdicțiile. Și mai ales când o să redeschidem televiziunea sau când o să refacem partidul. Toate aceste lucruri, astăzi, pe mine mă termină total. Pentru că eu, pentru el, acum, în acest moment, încalc interdicția de a vorbi fiindcă vreau vadă că am reușit și că pot vorbi la TV. Atât pot să fac eu pentru el.

În rest, el făcea pentru mine permanent lucruri. Eu îl sunam non-stop pentru diferite persoane cu probleme medicale. El mă suna non-stop să îmi povestească ce a pățit în oraș, când s-a întâlnit cu cineva care a întrebat de mine și de el. De tot ceea ce se întâmpla înainte în jurul nostru.

Ei bine, astăzi, din păcate, Florin nu mai e și cred că, odată cu el, a dispărut ultimul patriot român, Florin Condurățeanu. Eu îi spuneam „îngerul pe pământ’, așa l-am trecut și în telefon. Nu cred că a existat un om mai devotat și mai bun decât el”, a declarat Dan Diaconescu, pentru Antena 3, sfâșiat de durere.

A murit cel mai iubit dintre pământeni

Pe de altă parte, Diaconescu a afirmat că niciodată nu a reușit să-i găsească lui Țuțu vreun defect. „A murit cel mai iubit dintre pământeni fiindcă Florin Condurățeanu, m-am tot gândit, nu cred că are vreun defect. Dacă noi, cu toții, avem câte ceva, lui nu i se poate reproșa nimic. Vorbeam și cu fiul său, spunându-mi că nu voia deloc să se trateze. Ne trata pe toți, mai puține pe sine. Vă dau un singur exemplu.

Într-o noapte m-a sunat un telespectator, un om pe care nici măcar eu nu îl cunoșteam, am răspuns la telefon și mi-a spus că are o urgență medicală. I-am spus că eu nu prea știu cum să îl ajut, dar sigur Florin Condurățeanu va ști unde să-l îndrume. Mi-a cerut numărul de telefon al lui Florin, eu i l-am dat.

Eu nu l-am mai sunat pe Florin să îl avertizez că îl va suna cineva gândindu-mă că Florin doarme. Iar a doua zi când m-am trezit, l-am sunat pe Florin să-i spun. „Uite, te va căuta un cetățean care m-a căutat pe mine și eu mi-am permis să îi dau numărul tău fără să te întreb”.

Și Florin mi-a spus: „Dar am rezolvat. M-a sunat noaptea, pe la 3, m-am trezit, am sunat la Urgență, l-am internat, omul a fost operat, e bine’. La care eu zic: „Dar ți-a zis că sună din partea mea sau ceva?’. „Nu, nu. Mi-a zis că e pe moarte și că vrea să îl salvez’. A ajutat toți oamenii ăștia absolut dezinteresat . Era ceva incredibil”, a afirmat Dan Diaconescu.

Sursă foto: pagina demedia

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre