Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Diaconescu, în lacrimi. Jurnalistul trece prin cel mai greu moment al vieții

Dan Diaconescu, în lacrimi. Jurnalistul trece prin cel mai greu moment al vieții
Dan Diaconescu a dat vestea tristă pe contul său de socializare. Mama sa, ființa cea mai dragă sufletului său a plecat la Ceruri. Lacrimile nu se mai opresc...

A murit Măru Diaconescu, mama jurnalistului Dan Diaconescu. Familia este în lacrimi, iar fostul patron al OTV a scris un mesaj tulburător pe rețeaua de socializare, în care a anunțat decesul, alături de o fotografie cu mama sa din tinerețe.

Dan Diaconescu: „Ce facem mamă, fără rădăcină, noi?”

„Dumnezeu s-o odihnească pe frumoasa, cumintea și vrednica – adică minunata noastră mamă – Măru Diaconescu. Te iubim, oriunde ai fi, Mamă Mario. Nic și Dan. Mama noastră cea de toate zilele s-a dus în lumea de apoi. Ce facem mamă, fără rădăcină, noi?”, au fost cuvintele lui Dan Diaconescu.

Femeia a suferit enorm atunci când a auzit că fiul său a fost arestat și trebuie să-și ispășească pedeapsa după gratii. Dar moartea soțului a pus-o la pământ, din acel moment aceasta preferând să se retragă și să iasă cât mai puțin din casă.

Dan Diaconescu a avut o relație extraordinară cu mama sa

A murit mama lui Dan Diaconescu!

În 2016, Dan Diaconescu a rămas și fără tatăl său, primind vestea când era încarcerat. Nicolae Diaconescu a fost colonel de aviație și s-a stins din viață la vârsta de 91 de ani. Inițial, bărbatul a fost dus de familie la spital, dar la scurt timp a murit.

Lui Dan Diaconescu i s-a dat atunci o permisie de 24 de ore, pentru a participa la funeraliile părintelui. Mama lui Dan Diaconescu n-a trecut niciodată peste această tragedie, iar singurătatea a acaparat-o. Deși Dan avea permanent grijă de femeie, vecinii spuneau că foarte rar comunica cu cineva și ajunsese să iasă în curte doar pentru a-și hrăni câinii.

În plus, se ruga zilnic ca fiul să fie eliberat din închisoare și plângea imediat dacă cineva pomenea numele băiatului său. Dan Diaconescu a vorbit frecvent despre cât de mult o iubea pe Măru Diaconescu în interviuri și avea permanent grijă ca mamei sale să nu-i lipsească nimic și să fie sănătoasă. Moartea acesteia l-a dărâmat…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre