Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru, cu nervii în pioneze la început de an. A primit o mare lovitură

Dan Negru, cu nervii în pioneze la început de an. A primit o mare lovitură
Cel de-al 22-lea Revelion prezentat de Dan Negru i-a adus o mare supărare prezentatorului.

Dan Negru e negru de supărare. Prezentatorul nu s-ar fi așteptat niciodată să i se întâmple așa ceva.

Dan Negru, cu nervii în pioneze la început de an. A primit o mare lovitură

Celebrul prezentator Dan Negru și-a început anul cum nu se mai poate mai prost. După ce i-a tot îndemnat pe telespectatori să lase televizorul și să stea cu familia și prietenii, dorința i-a fost împlinită. Pentru prima dată după 22 de ani, ProTV a bătut postul de televiziune Antena 1, în intervalul de maximă audiență, dintre orele 22:00 – 02:00.

Potrivit paginademedia.ro, 2 milioane de oameni s-au uitat la ProTV și doar 1,9 milioane de suflete l-au urmărit pe Negru. Să fie oare pentru că Protevelionul a început cu două ore mai devreme decât cel de la postul rival?  În ceea ce privește posturile de televiziune Kanal D și România TV, s-au situat pe locul trei, respectiv patru.

Dan Negru, anunț neașteptat

Să fi știut oare Dan Negru ce îl așteaptă? Nu de altceva, dar recent a anunțat pe pagina sa de socializare că este ultima an în care mai face Revelion cu măști. „E ultimul an în care prezint showul cu măști! Am făcut zeci de Revelioane fără măști și în următoarele mele Revelioane o să renunț la măști.

Ideea de vedete mascate ghicite de public e o invenție a TVR din anii ’70-’80. „Cu mască, Fără mască „se numea programul și era prezentat de Simona Patraulea care a murit in 2018 la 87 de ani. Astăzi formatul cu vedete mascate, „Scena Misterelor” care, recunosc, a copiat „Cu Mască/Fără Masca”al TVR-ului, e vândut și în Ungaria. (…)

E mai bine să eșuezi în condiții onorabile decât să reușești prin fraudă! Am revigorat ideea după 40 ani, în 2012 și anul ăsta o prezint pentru ultima dată. Și dacă peste alți 40 de ani, prin 2060, când eu n-o să mai fiu pe aici și altcineva o să reia ideea, va fi onorabil să-i reamintească numele celei care a avut-o încă din anii’ ’70: Simona Patraulea. Eu am fost doar un trecător prin acest format…”, s-a destăinuit Negru.

Sursă foto: instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre