Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru, la ora adevărului. Vrea ca toată lumea să știe ce bani se virează în conturile unor vedete

Dan Negru, la ora adevărului. Vrea ca toată lumea să știe ce bani se virează în conturile unor vedete
După 22 de ani de muncă în Antena 1, Dan Negru a schimbat foaia și s-a dus la Kanal D. Ce are de gând să facă.

Transparent ca întotdeauna, Dan Negru a spus care sunt cei mai șarmanți prezentatori.

Regele audiențelor, Dan Negru, la ora adevărului. A nominalizat cei mai șarmanți prezentatori

Într-un interviu pentru Cancan, Dan Negru a fost extrem de deschis și a explicat negru pe alb cum a reușit să fie atât de cunoscut și apreciat de telespectatori. Vedeta susține că el nu face parte din categoria prezentatorilor pe care publicul îi iubește doar când deschid gura. Tot ce a făcut până acum a fost cu extrem de multă muncă, pentru că este mereu dependent de un format de televiziune.

„N-am fost deloc genial, șarmant sau atractiv!”

“Eu nu sunt deloc un prezentator șarmant sau genial. Nu sunt deloc un prezentator cu har. Mihaela Rădulescu, Brenciu, sunt oameni care au har, eu nu am. Eu știi ce am? Am hărnicie! Eu am fost harnic în jurul formatelor, am săpat în jurul lor, le-am construit și am încercat să fac formatul să fie un versant al unui munte, iar eu să fiu celălalt versant, cât de mult am putut. Am fugit ca să se întâlnească în vârf cei doi versanți ai muntelui, am fost harnic.

Am schimbat formatele după chipul și asemănarea mea, și atunci publicul avea senzația că ăla era un format construit pentru mine și făcut de mine. Asta a fost tot, dacă există vreun truc! N-am fost deloc genial, șarmant sau atractiv! Teo, spre exemplu, e un prezentator genial, e un «one man show», eu depind de formate!”, a spus Dan Negru.

Ce i-a propus Andreei Esca

Pe de altă parte, vedeta spune că s-a săturat să se tot vorbească în piață de salariul pe care îl primește pe lună și de faptul că e unul dintre cei mai bine plătiți oameni de televiziune. Dan Negru e de părere că ar fi bine să fie publice salariile, ba chiar i-a zis Andreei Esca să iasă public împreună și să spună cât câștigă.

“Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile! Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia. Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile. Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile!”, a mai afirmat prezentatorul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre