Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru prevede o televiziune în care sunt adunate toate vedetele. Poate să o finanțeze?

Dan Negru prevede o televiziune în care sunt adunate toate vedetele. Poate să o finanțeze?
Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori TV din România. Are o carieră de aproximativ trei deceni și emisiunile sale sunt unele dintre cele mai urmărite de telespectatori.

Dan Negru este vedeta postului Antena 1 de multă vreme. După participarea sa la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a spus că probabil mulți se vor întreba cum a fost posibil acest lucru. Prin acest interviu spumos, telespectatorii vor avea ocazia să îl descopere într-o nouă lumină și să afle lucruri în premieră despre celebrul om de televiziune.

Dan Negru crede că vom avea o televiziune în care sunt adunate toate vedetele. De asemenea, el este deschis către nou. Prezentatorul TV a mărturisit că a filmat de curând cu Andi Moisescu, pentru emisiunea online a acestuia.

„Îmi povestea Andi că nici la Pro Tv, nici la Antenă, era imposibil ca noi să ne întâlnim. Viitorul în schimb cred că va fi ca noi să fim o mare familie de televiziune”, a spus Dan Negru.

Dan Negru este atât de bogat încât ar putea finanța un nou post TV

Dan Negru are o situație financiară impresionantă. După toată munca depusă de-a lungul anilor, prezentatorul TV se bucură acum de un venit lunar de aproximativ 85.000 de euro. El și-a propus să le construiască copiilor săi un adevărat imperiu imobiliar. El înalţă un alt bloc de  birouri, în Bucureşti. Al patrulea, în zece ani.

Dan Negru câștigă din chiriile clădirilor sale aproximativ 50.000 de euro lunar. De asemenea, prezentatorul TV are investiții imobiliare și în orașul său natal Timișoara. De acolo, el câștigă lunar aproximativ 20.000 de euro.

Conform apropiaților lui Dan Negru, citați de mai multe site-uri tabloide, acesta investește 150.000 de euro în fiecare clădire. Închiriază apoi cu 25 de euro/mp și își recuperează banii în timp, din chirie. Dan Negru a făcut toate cladirile cu banii jos, refuzând să ia bani de la bănci.

Având în vedere forța financiară a realizatorului tv și pasiunea lui pentru televiziune, n-ar fi exclus ca, în următorii ani, Dan Negru să-și facă un post în care să adune câteva din cele mai importante vedete de televiziune și din Pro, și din Antene, și din TVR sau Kanal D.

Prezentatorul TV a locuit o vreme la bloc, însă dorul de casa părintească din Timişoara l-a ambiţionat să-şi construiască, în 2006, o vilă şi în Capitală. El deţine acum un adevărat colţ de Rai. Casa e construită pe o suprafaţă de 350 de metri pătraţi, are cinci dormitoare şi un living, iar curtea este de 1.300 de metri pătraţi.

„Dan şi-a dorit o grădină mare, ca să poată cultiva legume,  e pasiunea lui. Toată vara are castraveţi, ardei şi roşii, nici că îi mai trebuie să meargă la piaţă. Copiii se pot juca în voie, dar şi câinele familiei, Google, un ciobănesc mioritic. A fost şef de şantier, a stat cu gura pe muncitori, i-a grăbit, nu i-a lăsat să  lenevească, el a ales şi materialele de construcţii, la preţuri bune”, l-au lăudat prietenii săi într-o convorbire cu jurnaliști.

Cătălin Moroșanu a fost omul pădurii până l-a adus Gigi Becali la București

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre