Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Budeanu i-a bătut obrazul doctorului Valeriu Gheorghiță. „Păi voi știți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții?”

Dana Budeanu i-a bătut obrazul doctorului Valeriu Gheorghiță. „Păi voi știți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții?”
În emisiunea Punctul culminant, moderată de Victor Ciutacu, celebra Dana Budeanu și-a spus punctul de vedere privind relația dintre Monica Bârlădeanu și doctorul Valeriu Gheorghiță.

În stilu-i caracteristic, Dana Budeanu a tras un semnal de alarmă și i-a spus directorului de spital ca altădată să fie mai atent unde o duce pe celebra artistă, pentru că e învățată doar cu locuri exclusiviste. Nu „la săraci” într-un jacuzzi de la vecinii bulgari.

Dana Budeanu pune punctul pe I

„Nu e pregătit deloc. Uite, după astfel de experiențe, bărbații aleg altă cale”

„Eu sunt foarte fericită, nu ştiam nici că e căsătorit. Anunț populația o cunosc pe Monica. Vom fi răzbunați. Ca să nu pățească rău el, trebuie să se uite la toate verdictele despre mafioți. Nu e pregătit deloc. Uite, după astfel de experiențe, bărbații aleg altă cale. Nu că vom fi răzbunați, dar toată lumea va fi răzbunată. Uitasem de el. Extraordinară!

„Memorați, e frumos, cel mai frumos e să suferi din dragoste”

E o vorbă cum erau în desenele cu Tom şi Jerry, când bagă peștele în gură și scotea sheletul, acesta e Gheorghiță. Dragostea învinge, ori e ori nu mai e deloc. Asta se va întâmpla. Memorați, e frumos, cel mai frumos e să suferi din dragoste. Nu mai mergeți la bulgari domnule Gheorghiță, dvs. nu știți pe unde a fost Monica.

Actrița a fost fotografiată alături de un bărbat căsătorit

„Nu cred că există femeie să fi fost pe barosaneală și acum să tragă la sărăcie”

Pai voi știți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții? Păi ea n-a intrat în viața ei în jacuzzi cu altii. Nu cred că există femeie să fi fost pe barosaneală și acum să tragă la sărăcie. Păi așa stai singură. Pai ce, vine unu și ce face el? Mă duce în Bulgaria? Pe sărăcie nu se sta, astea sunt prostii. Toți bărbații se mint cu dragostea.”, a spus Dana Budeanu.

Monica și Valeriu, în jacuzzi la un resort de lux din Bulgaria

„Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală”

Ca să evite orice cârcoteală a unora sau altora, Monica Bârlădeanu a scris un mesaj pe contul său de socializare, în care spune că nu este într-o relație de iubire cu medicul, ea având pe altcineva care este necăsătorit. „Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine.

Partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare”, este mesajul notat de Monica Bîrlădeanu pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre