Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Budeanu și Raluca Bădulescu n-au îngropat secura războiului, chiar dacă sunt bani la mijloc

Dana Budeanu și Raluca Bădulescu n-au îngropat secura războiului, chiar dacă sunt bani la mijloc
Petrecere exclusivistă la Constanța, vineri seara. Cei mai cunoscuți creatori de modă de la noi și-au reunit parte din colecții într-un magazin din centrul orașului, iar pe 3 iulie, la orele serii s-au întâlnit să taie panglica la STUDIO DISTRIQT. Evident, s-au petrecut și lucruri, ca de obicei la evenimentele cu vedete.

Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin n-au avut noroc de o seară agreabilă pe terasa din fața magazinului. La circa o oră de la începerea evenimentului, Raluca a primit un telefon prin care era anunțată că socrul ei, tatăl lui Florin, a murit. Au plecat de urgență spre Craiova.

Seara a fost colorată cu o prezentare de modă. Pe podiumul improvizat pe terasa magazinului au defilat manechinele unei tinere creatoare de modă din Constanța, care acum bate la porțile succesului în domeniu. Alessandra Cionca are doar 21 de ani, dar o ambiție uriașă, după cum spune. Direct proporțională cu emoțiile pe care le-a afișat în momentele în care celebritățile modei îi aplaudau colecția.

Printre vedetele și personalitățile lumii mondene, prezente la petrecerea de inaugurare, am remarcat pe Minodora, foarte slabă, pe o doamnă care semăna perfect cu Brigitte Pastramă, Clara Rotescu, Silviu Andrei.

 

 

Andreea Bălan a evadat și bea de dimineață

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre