Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Roba face acum cele mai dureroase dezvăluiri. Familia soțului îi dă o nouă lovitură

Dana Roba face acum cele mai dureroase dezvăluiri. Familia soțului îi dă o nouă lovitură
Fosta iubită a manelistului Nicolae Guță trece prin momente cuplite. După ce și-a revenit miraculos în urma atacului cu ciocanul, premeditat de soțul ei, a ajuns să trăiască un coșmar. E hărțuită de familia bărbatului și, nici în trecut, când a semnalat problemele din cuplu, nu a avut susținere.

În urmă cu câteva săptămâni frumoasa Dana Roba a fost atacată cu ciocanul de soțul ei, Daniel Balaciu. Cei doi au împreună peste opt ani de căsnicie, dar aceasta nu mai mergea și femeia a decis să meargă până la capăt cu divorțul. A mai încercat și în trecut însă, de fiecare dată, a fost convinsă să renunțe.

În timpul atacului, bărbatul a lovit-o de multe ori cu un ciocan. I-a spart capul, mutilând-o, i-a spart degetele mâinilor, dar i-a distrus și unul din picioare. Acum  femeia așteaptă verdictul unui neurochirurg pentru a vedea când poate începe operațiile care ar putea să îi redea o șansă de viață normală. Ea e decisă să își îngrijească singură fetițele pe care le are cu Daniel Balaciu, minore, și care, conform spuselor ei, au asistat la bătaie, înainte să fie duse de tată în casa părinților acestuia.

Cum s-a poziționat familia soțului

Deși make-up artista a trecut prin momente cumplite, familia bărbatului nu a fost nicio secundă alături de ea. Socrii și cumnatul ei țin partea agresorului. „Sunt foarte dezamăgită de faptul că rudele lui, în care eu m-am încrezut, după cele întâmplate, nu mi-au dat un mesaj să mă întrebe ce mai fac. Nu mă așteptam la asemenea lucru din partea lor.

Fetițele și mesajele de încurajare de la necunoscuți sunt singura alinare pentru Dana Roba

Fratele lui m-a sunat (sâmbătă – n.r), atât, să îmi zică să îi dau hainele lui Daniel pentru că îi trebuie la pușcărie să se schimbe, iar eu i-am zis atunci banii mei, cei 20.000 de euro, când îi văd, iar el mi-a spus că acei bani nu o să îi văd. O să mă consult cu avocatul meu cu privire la hainele lui, oricum nu o să le mai țin în casă mult timp. Nu vreau să mai văd o șosetă de-a lui aici, în casă”,  a declarat Dana Roba, conform Click!.

Pastorul bisericii Danei Roba nu a crezut-o când i s-a plâns

Cea mai mare dezamăgire a Danei roba vine însă din partea liderului spiritual al familiei, ei fiind adepții unui cult creștin. Deși s-a încrezut în pastorul lor și i-a povestit despre problemele ei familiale, acesta nu a crezut-o și nici nu a sprijinit-o, alegând să țină partea bărbatului.

Când s-a plâns pastorului de soțul ei, acesta a ținut partea bărbatului

„Mai am un mare of și anume faptul că pastorul unde am mers eu să vorbesc, să mă spovedesc, înainte de a depune actele de divorț, chiar cu o zi înainte, nu m-a crezut deloc ce îi povesteam. El vorbea în același timp la telefon și cu Daniel și îl susținea pe el, nu pe mine, pentru că el nu mă credea pe mine prin ce trec. Eu veneam seara acasă pentru că nu mai suportam să mă cicălească non-stop. Așa că preferam să vin târziu acasă să evit discuțiile aprinse, nu din alt motiv”, a mai spus make-up artistul, care a răspuns astfel și la acuzațiile soțului ei agresor ce a afirmat că femeia venea  și la „1 noaptea” acasă și că deține imagini în acest sens.

Dana Roba, val de susținere pe rețelele de socializare

În toată această dramă, Dana Roba nu e singură, iar ajutorul vine de la străini. Multe vedete au avut cuvinte de încurajare pentru ea. Inclusiv Bianca Drăgușanu a distribuit, zilele trecute o postare a timișorencei cu mesajul „Te iubim”. Oameni necunoscuți o opresc pe stradă și își manifestă susținerea, după cum a relatat Dana Roba.

„Dumnezeu te vindecă, Dana! M-a durut atât de tare atitudinea familiei lui Daniel, ei care merg la Adunare și zic că Îl cunosc pe Dumnezeu, au vorbit de orice altceva, că ești o femeie care nu știe să gătească, că nu ai aut grijă de fete, dar parcă era cazul să spună de așa ceva, când tu ai fost la un pas de moarte, de asta nu au zis nimic! Oricâtă vină ai fi avut, nu avea acest drept, să facă ce a făcut! Puteau măcar să își ceară scuze în locul lui, să te susțină cu fetele!

Dumnezeu să te lumineze și să te întărească în această încercare mare, dar Dumnezeu este și mai mare! Sănătate!”, a scris cineva pe rețelele sociale, ca un comentariu la o postare a make-up artistei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre