Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Roba, femeia bătută cu ciocanul de soț, mărturisiri frapante. Fetițele ei au luat o decizie

Dana Roba, femeia bătută cu ciocanul de soț, mărturisiri frapante. Fetițele ei au luat o decizie
Dana Roba încearcă să-și revină din cumplitele momente prin care a trecut cu câteva luni în urmă. Deocamdată data procesului lui Daniel Balaciu nu a fost stabilită, dar fetițele celor doi au luat o decizie.

Dana Roba, femeia bătută cu ciocanul de soț, face noi mărturisiri frapante. Poate nici un alt lucru nu l-a dărâmat mai mult pe soțul arestat, Daniel Balaciu ca hotărârea celor două fetițe. Micuțele nu mai vor să-l vadă, după tragedia la care au fost martore.

Dana Roba spune că cea mai supărată pe tatăl său este fiica cea mare, care a fost trup și suflet pentru tatăl său. De când make-up artistul a fost la un pas de moarte, aceasta nu mai vrea să audă de tatăl său. „Fetele nu își mai doresc să-l vadă. Ele chiar nu mai vor să îl vadă. Le-am întrebat dacă își doresc să meargă să-l vadă și mi-au spus că nu. Chantal este foarte supărată pe el. Ea l-a iubit mereu mai mult decât pe mine, l-a iubit foarte mult, iar acum nu mai poate să-l vadă în fața ochilor”, a spus Dana pentru Wowbiz.

Daniel Balaciu riscă între 7-12 ani de închisoare

Daniel Balaciu riscă să stea 12 ani la închisoare

Dana Roba a mărturisit că încă nu s-a decis data procesului, dar susține că avocatul i-ar fi spus că Daniel Balaciu ar putea sta în spatele gratiilor între 7-12 ani. Bărbatul a fost arestat preventiv la începutul lunii iunie, iar Dana spune că, deși a fost la un pas de moarte, are momente când nu realizează ce s-a întâmplat.

Dana și Daniel s-au văzut față în față cu câteva luni în urmă la Parchetul de la Timișoara. „Momentan aștept să înceapă procesul. Avocatul mi-a zis că pedeapsa lui ar urma să fie între 7 și 12 ani de închisoare. Pentru că a fost încadrat la tentativă de omor simplă, nu cu premeditare”.

„Așa am momente, peste zi, când mă gândesc la asta și parcă nu realizez”

„Pe mine nu mă interesează câți ani de pușcărie va face, mie îmi pare rău că el este în pușcărie în momentul de față. Oamenii nu cred asta, dar el trebuie să-și ispășească pedeapsa pentru ce a făcut, deși mie îmi pare rău că el este acolo. Uneori nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. Am așa momente, peste zi, când mă gândesc la asta și parcă nu realizez. (…)

Dana Roba și bărbatul care i-a adus liniștea, Beni. Sursă foto: instagram

Important este că eu sunt cu copiii mei acum și cum îmi iubesc viața acum, nu mi-am iubit-o niciodată. Îl iubesc și mai mult pe Dumnezeu acum că m-a lăsat în viață. Am o datorie pe viață în fața lui Dumnezeu că nu m-a lăsat să mor”, a mărturisit Dana Roba.

Vedeta se va căsători cu iubitul din tinerețe

Sprijinul cel mai mare al Danei în această perioadă a fost iubitul său, Beni, alături de care are planuri mari. „Prima iubire nu se uită niciodată…Sunt sigură că multe femei s-au regăsit în povestea mea și au ajuns după ani de zile să se căsătorească cu primul iubit. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu, deși nu m-am gândit vreodată ca voi mai putea fii împreună cu Beni”, a spus Dana pe contul său de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre