Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Roba vrea să-i calce pe urme Elenei Udrea. Make up artistul schimbă foaia

Dana Roba vrea să-i calce pe urme Elenei Udrea. Make up artistul schimbă foaia
Dana Roba e o femeie puternică, iar acest lucru îl dovedește zilnic. A trecut prin situații cumplite, a fost la un pas de moarte, dar nu s-a lăsat. Nimeni n-a știut însă că vrea să o copieze pe Elena Udrea.

Dana Roba a găsit puterea să zâmbească și să fie la fel de elegantă cum i-a obișnuit pe toți. S-a gândit chiar să renunțe la operația la cap și a găsit și soluția ideală să ascundă rănile. Asta în condițiile în care medicii ar fi de acord. Se va tunde ca Elena Udrea.

Dar nu acesta e motivul principal pentru care Dana Roba vrea să amâne sau chiar să pună stop operației pentru reconstrucția craniului. Ea susține că se apropie momentul în care va da ochii cu soțul care a fost la un pas să o omoare și vrea să meargă la tribunal cu cicatricile din zona capului.

Poate așa, Daniel Balaciu va realiza ce a făcut și cât de mult a suferit ea din cauza loviturilor pe care le-a primit de la el. „Acum sunt mai bine, slavă Domnului! În octombrie, ar trebui să mă operez, să-mi pună o plăcuță din titan, dar vreau să mă duc așa la tribunal, la procesul cu soțul meu.

„Dacă mă operez luna viitoare, așa cum eram programată, îi fac lui un mare bine și nu vreau”

„Să mă duc așa, cu gaura asta în cap, pe care mi-a făcut-o el cu ciocanul. Nu știu când este primul termen, va fi, în curând, o să mă anunțe avocatul.

Pentru ele, Dana Roba ar îndura orice, numai să le vadă fericite

Dacă mă operez luna viitoare, așa cum eram programată, îi fac lui un mare bine și nu vreau. Ideea este că mi-e groază să o iau de la început, cu spitalele.

Nu mi-e frică de operație, să știți. Îmi fac o cruce mare, înainte, și apoi sunt bine. Nu mai suport însă să stau iar acasă, până mă refac, nu aș mai putea să muncesc, eu câștig bani din coafură și machiaj”, a mărturisit Dana Roba pentru Playtech.

Ar putea să mascheze totul printr-o tunsoare ca a Elenei Udrea

Pe de altă parte, dacă medicii ar spune că cicatricile din zona capului nu o afectează, e posibil chiar să renunțe definitiv la operație. Iar pentru a masca totul, s-ar tunde ca Elena Udrea. „M-am gândit că tunsoarea bob, cu breton, a Elenei Udrea, m-ar avantaja, așa aș masca gaura din cap, nici nu m-aș mai opera.

Dar, dacă medicii susțin că m-ar afecta gaura din frunte, pe plan medical, o să o fac, negreșit. Dacă nu, nu, doar de ordin estetic. Nici nu mă mai deranjează, atât de tare. Acest semn face parte acum din viața mea, cicatricile spun multe despre noi. Dacă am trecut prin atâtea înseamnă că sunt o femeie puternică”, a mai spus make up artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre