Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Săvuică, primele imagini de pe patul de spital. Vedeta e pur și simplu de nerecunoscut

Dana Săvuică, primele imagini de pe patul de spital. Vedeta e pur și simplu de nerecunoscut
Dana Săvuică a făcut pasul cel mare și și-a făcut operația despre care vorbea cu puțin timp în urmă. Ce se întâmplă acum cu vedeta.

Dana Săvuică are doar câteva ore de când a suferit o intervenție chirurgicală. Ea și-a făcut o operație de micșorare și lifting a sânilor.

Chiar dacă anestezia încă își făcea efectul, femeia de afaceri și-a ținut fanii la curent cu starea de ei de sănătate. Blonda i-a liniștit pe toți, afirmând că operația a decurs așa cum scrie la carte și este bine și e extrem de mulțumită de rezultatul final. „Dacă tot am postat astăzi de dimineață înainte de operație, vă sunt datoare și cu un mesaj după operație. Totul a decurs bine, acum încă trebuie să aștept trei ore după operație nu am voie să beau și să mănânc.

Dana Săvuică, pe patul de spital

„Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd”

Aseară la 22 m-am oprit din mâncat și din băut. Am gâtul așa pentru că știți că există un tub pe care ți-l bagă în timpul operației și e o senzație foarte ciudată. Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd așa că vă țin la curent cu starea mea, dar încă sunt foarte amețită de la anestezie.”, a scris fostul model de contul său de socializare.

Care a fost motivul pentru care s-a operat

Chiar dacă toată lumea spune că arată foarte bine  la 53 de ani, Dana Săvuică a vrut să aibă sâni perfecți, acesta fiind motivul pentru care a recurs la intervenția chirurgicală. În plus, odată cu reconstrucția sânilor, ea va scăpa și de durerile cervicale și oboseala, care s-au acumulat în ultima perioadă.

„După ceva timp de gândire, am ajuns sa fac acest pas. La +50, când ai sâni naturali, există avantaje și dezavantaje. Avantajul e că ai un decolteu frumos și ca ești admirată, deopotrivă, de femei și de bărbați.

Dana Săvuică nemachiată
Sursa foto: Facebook

„Dezavantajul sânilor naturali este că înaintarea în vârstă și menopauza își lasă amprenta în timp”

Formele corpului meu au fost perfecte pentru perioada când am fost model și pot spune că multe ținute îndrăznețe au fost defilate sub privirile a mii de oameni. Nu mai zic de condiția absolut obligatorie ca sa realizezi un pictorial???? Aceea că trebuie sa stai bine la capitolul „sâni frumoși”.

Dezavantajul sânilor naturali este că înaintarea în vârstă și menopauza își lasă amprenta în timp, sânii se luptă cu forța gravitațională, devin mai grei, încep dureri cervicale, ai stări de oboseală, nu mai stau hainele bine pe tine”, a mărturisit Dana Săvuică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre