Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Săvuică șochează din nou. E incredibil cum poate să arate în costum de baie

Dana Săvuică șochează din nou. E incredibil cum poate să arate în costum de baie
Dana Săvuică pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Le dă clasă multor doamne și domnișoare.

Femeie puternică, Dana Săvuică face față oricăror probleme. E plină de speranță și nimic nu o poate pune la pământ.

Dana Săvuică șochează din nou. E incredibil cum poate să arate în costum de baie

O spondiloză lombară i-a dat mult de furcă Danei Săvuică așa că anul trecut a fost obligată să se opereze. A fost o mare cumpănă în viața vedetei, pe care însă a reușit să o treacă cu bine. Într-un interviu pentru Ciao, a declarat cum a decurs intervenția chirurgicală.

“Eu am o spondiloză lombară de mult timp dar nu am resimțit-o până mai acum câteva luni de zile când am început să am dureri de spate mai mari  care nu prea mă mai lăsau, chiar dacă luăm medicamente, după care am început să am dureri în piciorul  drept, după care unele persoane mi-au recomandat să fac fizioterapie că o să se ducă, că o să fie bine.

Am început să fac fizioterapie, m-am dus și am făcut curenți galvanici, câmp magnetic, laser, terapie Tecar, elongatii, o grămadă de chestii…

Deci practic mi s-a mărit coloana. Trăgeau de coloana ca să se deschidă vertebrele. Și atunci hernia de disc, pentru că asta aveam eu, vezi Doamne, o să se ducă înapoi. (…) Până acum câteva zile când am inchilozat de tot și am rămas…efectiv m-am prăbușit în casă! Și nu am mai putut să mă ridic, nu am mai putut să mă mișc. (…)

Decât să am dureri atroce și să stau în suferință, să îmi fac și mai mult rău coloanei mele, mi-am luat inima în dinți, m-am internat și mi-am făcut operația care a durat vreo două ore”, a povestit Dana Săvuică.

„Înotul este perfect pentru tot organismul”

După ce s-a recuperat, faimoasa blondă a început să vină la bazin pentru a înota, lucru care îi este de mare ajutor. Dana și-a făcut și o fotografie îmbrăcată în costum de baie, pe care a postat-o pe contul de socializare. Arată perfect!

„Și uite așa, partea plină a paharului după operația pe coloană este că înotul a revenit în forță în stilul meu de viață. La recomandarea doctorilor și kinetoterapeuților, înotul este sportul perfect pentru tot organismul și mai ales pentru mușchi, ligamente și coloană”, a declarat aceasta pe contul său de Instagram.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre