Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Săvuică spune adevărul despre contractul cu Playboy, după 20 de ani. Ce a pățit la sediul revistei din America

Dana Săvuică spune adevărul despre contractul cu Playboy, după 20 de ani. Ce a pățit la sediul revistei din America
Invitată în cadrul rubricii iReal din show-ul iUmor, Dana Săvuică i-a făcut pe domnii prezenți să uite de iubite sau soții. Vedeta a spus adevărul despre cum a pozat în revista Playboy pentru prima dată.

Și-a dorit să fie actriță, însă s-a lovit de refuzul categoric al tatălui, care spunea că e o meserie nesigură și cu multe compromisuri. Dana Săvuică a spus acum adevărul despre contractul cu Playboy.

Și-a dorit să devină actriță

Dana Săvuică, amintiri despre prima apariție în Playboy

Dana Săvuică a iubit-o enorm pe Marilyn Monroe și ar fi făcut orice să-i calce pe urme. Tatăl său, ambasador, i-a tăiat însă aripile, spunându-i că acest lucru se va întâmpla peste „cadavrul” său.

A venit însă momentul când i-a adus un omagiu celebrei Marilyn Monroe, când a pozat în revista Playboy. Povestea e uimitoare, iar Dana a spus-o tuturor românilor, invitată în show-ul „iUmor”.

„Dar noi pe tine te vrem!”

„În 1999, când se dorea lansarea revistei Playboy eu aveam agenție de modele. Redactorul șef m-a chemat la o discuție, eu am scos albumele cu manechinele cu cel mai frumos corp și am așteptat să-mi spună care fată i se pare mai potrivită.

Stă, mă ascultă și spune: Dar noi pe tine te vrem. What? Eu sunt femeie măritată, cu copil mic, cum să fac așa ceva? Și a intervenit vanitatea, eu voiam să devin actriță, să-mi pun amprenta… Și atunci am spus OK”, a mărturisit simpatica Dana Săvuică.

„Toată lumea m-a primit ca pe o vedetă”

După 20 de ani, nu se mai găsesc pozele cu prima apariție a Danei în Playboy

Ce a urmat a fost de-a dreptul copleșitor. Dana a ajuns în America, la Chicago, la sediul Playboy, fiind așteptată chiar de Christine, fiica șefului revistei.

„Am fost singura care am pozat acolo. Americanii sunt foarte serioși, contracte beton cu condiții bune, de la cât am primit la ce să arăt și cum să arăt. Toată lumea m-a primit ca pe o vedetă”, s- destăinuit Dana.

„Am spus nu, plec acasă”

Cu un singur lucru nu a fost de acord blonda: decorul, compus dintr-o bibliotecă din lemn masiv, un jilț din piele și un birou.

”Poftim? Adică eu sunt un fel de secretară care rămâne după servici și stă cu boss-ul toată noaptea? Am zis nu, plec acasă. Dar e decor de 20.000 de dolari, au zis…”, a povestit Dana Săvuică. Când au văzut că nu au șanse cu românca, au întrebat-o ce-și dorește.

„Cine a fost prima pe coperta voastră Playboy în 1935? Marilyn Monroe. Eu  doar așa voi poza, să-i aduc tribut”, s-a impus Săvuică.

După 20 de ani, pozele originale cu Dana Săvuică nu s-au mai găsit

Dana Săvuică, superbă la iUmor

Și lucrurile s-au schimbat radical, pentru că a apărut un pat cu lenjerie de satin, perle, și o haină de blană închiriată care costa 25.000 de dolari.

„Am stat șapte zile, era un fotograf care lucrase și cu Naomi Campbell și alte vedete. Nu putea să mă convingă să mă dezbrac total. Cu blana n-am reușit, cu perlele nici atât. A spus el: auzi, am prin colț un material din ăla de înfășurat cu bule de aer, plastic alb.

Dacă dai totul jos, te înfășor în chestia aia și o să se vadă niște umbre, difuz. Am făcut-o și după 20 de ani când Playboy a vrut pozele alea cu mine, nu le-au mai găsit. Dacă mai găsiți Playboy pe piața neagră, să știți că nu se poate reedita, pentru că nu se mai găsesc pozele”, a mărturisit Dana Săvuică, zâmbind.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri