Simona Ionescu / Redactor Șef

Sora „iepurașul negru” care a pozat în Playboy a fost găsită fără suflare în casă. Ce spun polițiștii

Sora „iepurașul negru” care a pozat în Playboy a fost găsită fără suflare în casă. Ce spun polițiștii
Singura mulatră care a acceptat să pozeze în revista Playboy este distrusă. Sora sa a fost găsită moartă în casă. Vecinii au fost cei care au sunat la 112.

Luni seară, polițiștii Capitalei au făcut o descoperire șocantă. Sora lui Aminata Diakite, cunoscută ca și „iepurașul negru” din Playboy a fost găsită moartă în apartamentul său.

Tânăra de culoare care și-a pierdut viața s-a născut și a crescut în București, iar vecinii au alertat autoritățile după ce nu au mai văzut-o pe femeie, iar din apartamentul acesteia venea un miros puternic. Imediat oamenii legii au ajuns la locuință și au spart ușa. Ce au găsit, este greu de descris în cuvinte. Femeia era în baie, într-o stare avansată de putrefacție.

Pe trupul acesteia nu au fost găsite urme de violență. Femeia a fost transportată la Institutul de Medicină Legală pentru a i se face necropsia. De acest caz se va ocupa Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, care vor stabili cauza exactă a morții.

Fotomodelul de ciocolată a fost iubita lui Cabral

Aminata și soțul său, foto din 2020. Sursă: Cancan

Potrivit informațiilor oferite de OK Magazine, Aminata Diakite, singura mulatră care a pozat în Playboy, denumită și „iepurașul negru” ar fi fost iubita lui Cabral. Niciunul dintre cei doi însă nu au recunoscut povestea de iubire pe care ar fi avut-o. În 2014, Aminata s-a lăsat de modelling și s-a căsătorit cu antrenorul de fitness Florin Moldovan, cunoscut ca și „Țânțaru”, despre care se spune că ar fi fost apropiat de Clanul Cămătarilor. Tot atunci a renunțat și la pictorialele sexy, pentru că s-a dedicat în totalitate familiei.

Bărbatul ar fi antrenat-o și pe Sanda Ladoși

Potrivit presei, Țânțaru ar fi fost arestat odată cu frații Cămătaru, dar a reușit să scape și din acel moment a făcut doar lucruri legale. Devenit antrenor de fitness, se pare că ar fi avut grijă și de imaginea cântăreței Sanda Ladoși. În ceea ce o privește pe Aminata, aceasta ar fi fost implicată într-o idilă și cu fostul iubit al Ginei Pistol, miliardarul Nicola, dar cei doi nu au rezistat împreună.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre