Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Mocanu explică de ce conduce mașina fără permis

Dani Mocanu explică de ce conduce mașina fără permis
Și-a condus bolidul de nenumărate ori fără să aibă permis. Și are un mesaj pentru cei care îi poartă de grijă. „Am câștig de cauză”, spune Dani Mocanu.  

Celebrul manelist Dani Mocanu explică de ce conduce mașina fără permis. Deși autoritățile i-au suspendat de câteva ori permisul de conducere, el s-a urcat în continuare la volanul bolidului său de lux. Și a umblat prin țară, la concerte sau unde a avut angajamente. Nu l-a deranjat că încălca, de fapt, legea. În direct la „Showbiz Report”, interpretul de manele a mărturisit că lucrurile nu stau așa cum au fost menționate în presă.

De la începutul acestui an, Dani Mocanu s-a lăsat de manele în clipurile cărora apăreau femei dezbrăcate. Acum compune și cântă doar manele creștine. Pentru că a decis că e momentul să dea „slavă lui Dumnezeu”.

Dani Mocanu explică de ce conduce mașina fără permis

Manelistul creștin a avut o primă reacție, după ce s-a aflat că ar fi fost prins de mai multe ori la volan, deși nu avea permis. el susține că, de fapt, are permis. Doar că l-a obținut în altă țară europeană. Și nu l-a echivalat niciodată „acasă”.  el ar deține un permis de conducere, însă este valabil în Italia.

„Eu dețin permis valabil de Italia. S-a presupus că aș fi condus pe perioada unei suspendări de două luni. Mi-a fost reținut permisul pentru două luni și am condus pe perioada respectivă, numai că eu am condus în baza unui certificat de grefă obținut de o judecătorie din zona domiciliului meu. Domn polițist ar fi spus că ar fi trebuit eliberat de o altă judecătorie.

Am câștig de cauză acolo. Pot să conduc de 10, 20 de ori, de câte ori vreau eu, numai că se lungește procedura de returnare a permisului, doar atâta tot. Nu risc nimic. Nu e cazul. Acolo am condus pe baza certificatului de grefă obținut pe care-l am”, a susținut Dani Mocanu la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 20 mai. O configurație astrală mai puțin întâlnită: Steaua lui David

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre