Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil amenință că dacă se apucă el de vorbit, iese lumea în stradă

Dani Oțil amenință că dacă se apucă el de vorbit, iese lumea în stradă
Bărbat hotărât, Dani Oțil știe întotdeauna ce vrea și cu greu reușește cineva să-l întoarcă din drum.

Se respectă mult prea mult și are grijă întotdeauna de imaginea lui. Dani Oțil cu greu poate fi văzut în vreo emisiune tv… În afară de cea prezentată de el, bineînțeles.

Dani Oțil se ține tare. Nu cedează în fața nimănui

După ce a avut invitați doar oameni de seamă, Denise Rifai îl vrea în emisiunea ei și pe Dani Oțil. Doar că prezentatorul nu se lasă cu una, cu două. Matinalul nu vrea să accepte, pentru că are un motiv bine întemeiat. Și nu a avut nici un fel de jenă să îi spună prezentatoarei de la Kanal D subtil, despre ce este vorba.

„Bă, faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai

În matinalul prezentat de el și prietenul Răzvan Simion, Dani Oțil și-a uimit colegii, dar și fanii cu declarații lui acide. Prezentatorul a mărturisit că întâi se va apuca de băutură, apoi de droguri și ulterior se va duce la Denise Rifai. „M-am speriat, am crezut că te simți și tu rău ca și mine.

Eu m-am simțit puțin rău. Dar am luat o pălincuță de la colegul meu, Nicolai Tand, să-i dea Dumnezeu sănătate. Servită de Florin Ristei, impecabil. Și…Bă, faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai”, i-a spus Dani Oțil unei invitate. Această mărturisire vine după momentul în care Connect-R, invitatul lui Denise Rifai, a recunoscut că s-a drogat cu cocaină o perioadă lungă de timp.

Criticat grav de fani

După declarații a venit și răsplata, iar Dani a fost pus la perete de internauți. Motiv pentru care, prezentatorul s-a văzut nevoit să dea explicații.

„Le-am scris tuturor și i-am întrebat dacă sunt supărați pe mine. Le-am explicat contextul. Niciunul dintre aceștia nu văzuse emisiunea. M-a întrebat Denise Rifai de ce nu merg la ea (n.red. în emisiune). I-am zis că o să iasă lumea în stradă și nu mă lasă Guvernul”, a povestit proaspătul tătic.

În această seară, de la ora 22.15, Denise Rifai îl are ca invitat pe antrenorul Răzvan Lucescu. Vom vedea cum va face față tirului de întrebări.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre