Scandalul momentului. Andreea Mantea i-a dat K.O. luptătorului Mitrea în interviul dat lui Denise Rifai. Detaliul care schimbă tot

Scandalul momentului. Andreea Mantea i-a dat K.O. luptătorului Mitrea în interviul dat lui Denise Rifai. Detaliul care schimbă tot
Andreea Mantea a fost invitata lui Denise Rifai, duminică seara, la emisiunea „40 de întrebări”. Rifai i-a pus colegei sale de trust mai multe întrebări incomode, în special despre tatăl copilului ei, David. Mantea și luptătorul Cristian Mitrea au fost cuplați în cadrul reality show-ului „Burlăcița”. Cei doi și-au continuat povestea și după emisiune, iar din relația lor tumultoasă a rezultat un fiu. De aici mai departe, un adevărat coșmar.

Andreea Mantea s-a destăinuit în emisiunea lui Rifai. A oferit publicului detalii neștiute despre familia ei, însă despre relația cu tatăl copilului său a spus puține, dar la obiect.

Deși la aflarea veștii că Mantea va da din casă la TV, Mitrea a „mitraliat-o” cu injurii în mediul online, Mantea i-a dat o nouă lecție de viață. S-a abținut de la detalii și chiar l-a scuzat pentru bătăile pe care i le-a administrat – chiar și atunci când era gravidă.

Vă reamintim că bruneta a povestit în trecut că luptătorul MMA, Cristian Mitrea, a ținut-o sechestrată în casă și a băutut-o. „Urlam cu toată puterea. Mă auzeau și vecinii”, spunea ea despre momentele în care Mitrea se dezlănțuia. În cadrul emisiunii a adăugat alte detalii interesante:

„De ce nu ați depus plângere la Poliție? Regretați că nu ați făcut-o?”, a întrebat-o Rifai

„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat. Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui. Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie atunci când este lovită nu știu de ce, culmea că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui. Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente”, a mărturisit Andreea Mantea în emisiune.

Mama lui Mitrea și-a salvat băiatul de arest, rugând-o pe Andreea să-i înțeleagă ieșirile violente

„Nu știu ce a fost atunci în mintea mea, dar respectul și faptul că mama lui îmi explica niște lucruri înțelegeam de ce trece prin acele stări și de ce face acele lucruri, m-au făcut să nu fac asta. Câteodată sunt o fire răzbunătoare și am avut momente când poate am regretat că nu m-am răzbunat, în momentul când el a făcut niște greșeli publice foarte mari pe care eu nu le-aș fi făcut niciodată și nici nu o să le fac, de dragul copilului meu. El nu a văzut așa lucrurile și nici nu o să le vadă și nici nu o să le înțeleagă. Momentele acestea au fost atât de scurte și atât de intense ca o flacără. Nu regret. Ce am eu, el nu o să aibă niciodată. Poate că nu e așa, poate că e așa, dar tind să cred că așa este”, a mai spus Andreea Mantea.

În afară de aceste amănunte, Andreea nu a mai spus nimic despre Mitrea. A fentat întrebările indiscrete cu stil, reușind să lase misterul încă să dăinuie asupra vieții ei private și, probabil, salvându-l pe luptător de la o umilință publică.

Pe de altă parte, Mitrea a ieșit la atac înainte să vizioneze interviul și a numit-o „c**vă” pe mama copilului său.

MAI MULTE DESPRE ACEST SUBIECT AICI: Luptătorul Mitrea o jignește pe Andreea Mantea în Ajun de Crăciun. Este „cel mai tare lucru pe ordinea de zi”

E drept că bruneta a dezvăluit și faptul că a pozat în Playboy forțată de un contract și că tatăl ei i-a dat cu ziarul peste ochi atunci când a văzut pozele cu ea dezbrăcată. Totodată, nu regretă alegerea făcută.

Mitrea a fost interesat să-și cunoască fiul abia când acesta împlinise 3 ani!

”Recunosc că m-am gândit că nu e copilul meu. Dar noi aveam o comunicare întreruptă atunci și nu m-a întrebat nimeni dacă vreau să mă duc să semnez. Probabil e linie la mine, unde scrie numele tatălui. Dar nu ești mamă sau tată din pix… L-am văzut prima dată la trei ani. Am avut mustrări de conștiință și m-am dus să-l văd. Am avut cu Andreea niște negocieri în încercarea de a crește împreună copilul și am început să dezvolt aceasta relație cu David. Îmi zice tata! Mi-a zis din nimic așa, o perioadă nu l-am prezentat părinților mei”, a spus Cristi Mitrea în cadrul unui podcast.

De mai mult timp însă, Mitrea a rupt relația cu fiul său. Dacă pentru o scurtă perioadă de timp acesta posta poze cu David în mediul online, scriind fel și fel de mesaje de dragoste față de copil, de mai bine de un an luptătorul pare că a uitat complet de el. De altfel, a și spus în podcastul menționat că în prezent nu mai comunică deloc cu Andreea Mantea.

MAI MULTE DESPRE ACEST SUBIECT, AICI: Exclusiv. Luptătorul MMA Cristi Mitrea o atacă pe Andreea Mantea. Se ia și de Anamaria Prodan și îl felicită pe Reghe. „Caut război!”