Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil are „un mister” îngropat în grădină. Vrea să-l dezvăluie, dar nu-l întreabă nimeni

Dani Oțil are „un mister” îngropat în grădină. Vrea să-l dezvăluie, dar nu-l întreabă nimeni
Simpaticul tătic Dani Oțil are o mare durere în suflet și nu știe cum să o rezolve. Oare de ce tocmai lui i se întâmplă asta?

E fericit că are tot ce-i trebuie, dar totuși, Dani Oțil are o dorință care deocamdată nu are șanse să se îndeplinească.

Dani Oțil, supărat că nu-l cheamă nimeni la un podcast. Vrea să spună ce mistere a îngropat în grădină

În direct, în emisiunea pe care o prezintă, Dani Oțil și-a spus oful. Într-o discuție purtată cu colegul și prietenul său, Răzvan Simion, acesta s-a tot întrebat de ce nu îl cheamă nimeni și pe el într-un podcast. Și nici pe Răzvan. Mai ales că și-a dori tare mult să spună tuturor ce mistere a îngropat în grădină.

Oare să fie oare din cauza faptului că atât Dani cât și Răzvan au fost totdeauna extrem de transparenți cu publicul? Sau poate pentru că cei doi prezentatori nu se ridică la nivelul altor vedete? Poate, cine știe, după acest semnal de alarmă, se va împlini și marele vis al lui Oțil.

Nu mai vrea al doilea copil

Aproape că nu există dimineață în care Dani să nu le povestească colegilor de platou peripeții din viața de proaspăt tătic. Cel puțin pentru moment, acesta e hotărât să nu-l mai facă și pe al doilea moștenitor. I-a ajuns ce-i face Luca.

„Câți specialisti de crescut copii sunt în România? (…) Mi-a zis doamna doctor că bebelușul poate să facă pipi și în situații de stres și în situații de confort. Înainte de băiță, bebelușul îmi aplică un jet, iar eu sunt la bustul gol că știu ce mă așteaptă.

Până la barbă mă ia…  Mi-a zis un prieten că la fel o să se întâmple și când o să îl întrebi la ce ora vine acasă…. Lasă, Răzvane, că la azil o să stăm în același pat. O să ne ținem de cald. O sa fac eu pe tine și tu pe mine”, s-au distrat cei doi prieteni.

Sursă foto: cancan

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre