Pentru Dani Oțil și Gabriela nimic nu contează în acest moment decât copilul lor. Ce-i face micuțul lui tati.

Soacra lui Dani Oțil și-a exprimat dorința. Ce vrea să devină micuțul Luca

În direct, în emisiunea pe care o prezintă, Dani Oțil a făcut o dezvăluire în premieră. Acesta a mărturisit că soacra lui s-a gândit deja ce meserie i s-ar potrivit micuțului și a optat pentru cea de preot. Nimic nu e întâmplător pe lume, pentru că, a spus Dani Oțil și bunica lui a vrut ca prezentatorul să fie tot slujitor al Domnului.

Ce îi face bebelușul în fiecare seară

Mai în glumă, mai în serios, Dani a mărturisit și ce îi face bebelușul în fiecare seară și nu știe cum să interpreteze gestul lui Luca. „Mi-a zis doamna doctor că bebelușul poate să facă pipi și în situație de stres și în situație de confort. Înainte de băiță, bebelușul îmi aplică un jet. Iar eu sunt la bustul gol că știu ce mă așteaptă.

Până la barbă mă ia…  Mi-a zis un prieten că la fel o să se întâmple și când va deveni adolescent și o să îl întrebi la ce ora vine acasă….”, a spus prezentatorul râzând.

Și-a pregătit deja hainele pe care le va îmbrăca când îl va duce pe cel mic la grădiniță

Pe de altă parte, Dani e convins că va fi un tată și mai sexy atunci când își va duce copilul la grădiniță. Prezentatorul a glumit și a precizat că deja și-a pregătit hainele pe care le va îmbrăca în acel moment important din viața lui. La rândul său, Gabriela a lăsat de înțeles că atât ea cât și Dani au nevoie de foarte multă cafea pentru a rezista. Drept urmare, și-au achiziționat și două căni, al căror mesaj spune totul despre cât de mult dorm cei doi de când micuțul a venit pe lume.

Sursă foto: instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri