Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil, despre pasiunea pentru Anna Lesko. „Eu voi considera că te-ai antrenat pentru mine”

Dani Oțil, despre pasiunea pentru Anna Lesko. „Eu voi considera că te-ai antrenat pentru mine”
Chiar dacă este acum un bărbat căsătorit, cu copil și responsabilități, Dani Oțil nu a negat niciodată pasiunea pe care a avut-o pentru Anna Lesko.

Despre slăbiciunea pe care Dani Oțil a avut-o multă vreme pentru Anna Lesko a știut toată țara. Ba chiar și Gabriela Oțil, care a trebuit să înțeleagă că bărbatul n-a fost deloc un sfânt.

Ce vorbă a preluat Gabriela Oțil de la Anna Lesko

Chiar dacă spune că nu îi pasă de ceea ce a făcut prezentatorul înainte să-i devină soț cu acte în regulă, fotomodelul a preluat însă o vorbă de duh a frumoasei cântărețe. O vorbă pe care artista i-a adresat-o lui Dani Oțil atunci când a fost invitată într-o emisiunea de-a lui și a adus o notă de umor momentului, despre care prezentatorul a vorbit pentru o publicație.

Dani Oțil: „Anna Lesko e fleblețea mea”

Dani Oțil susține că și-a luat o soție inteligentă, care va trebui însă să înțeleagă și să accepte „că am și 12 ani de viață în fața ei, deci o experiență bogată”. „Pe mine m-a învățat Anna Lesko o vorbă, când făceam glume la televizor, că este feblețea mea.

Și într-o emisiune, Răzvan îi zice «Anna, uită-te la el, băiat frumos, dar nu ți se pare că a fost cam vagabond?»”, a mărturisit Dani Oțil.

Anna, ca un bun profesionist, l-a apucat pe Oțil de obraz, precizând un lucru interesant: „Dani, nu o să consider niciodată, dacă noi ne vom căsători, că ai fost un vagabond. Eu voi considera că te-ai antrenat pentru mine. Și soția a preluat vorbele astea”.

„I-am făcut altar, îi aprindeam bețe parfumate”

Anna Lesko, marea pasiune a lui Dani Oțil

Dani Oțil recunoaște că atât de intensă a fost pasiunea pentru Anna Lesko că ajunsese să-i facă altar și să-i aprindă bețișoare parfumate. Iar artista, la rându-i îi cânta în strună, aducându-i „ciorapi, cizme, chiloți. La fiecare apariție de-a ei făceam ceva spectaculos”.

Dani Oțil a mers și mai departe și a spus: „M-am aruncat de pe pod în Dâmbovița îmbrăcat în scafandru și i-am adus peștișorul de aur. Nu era un peștișor de aur, i-am adus un cod mort”.

În podcast-ul lui Gojira, prezentatorul de la Antena 1 și-a amintit și de un alt lucru pe care l-a făcut, bineînțeles, tot pentru Anna Lesko. „Am adus niște jandarmi, m-am legat pe Turnul Televiziunii și m-am aruncat de la 30-40 de metri. Am luat cu spatele toată iarba aia din curte”, susține acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre