Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil, în situație penibilă la „Neatza”. A plecat din platou

Dani Oțil, în situație penibilă la „Neatza”. A plecat din platou
Dani Oțil  a plecat din platoul de filmare, ca și colegul său de la Neatza, Răzvan Simion. Amândoi au vrut să evite să se întâlnească cu invitații din motive personale.

Dani Oțil a făcut un gest inexplicabil astăzi, 16 octombrie, când fostul iubit al logodnicei sale a venit la Neatza. S-a tot scris și vorbit că Valentin Sanfira a avut un soi de relație cu actual iubită a lui Dani. Prezentatorul a plecat din platoul de filmare, ca și colegul său de la Neatza, Răzvan Simion, care s-a ferit să o întâlnească pe Lidia Buble, invitată în emisiune împreună cu Cornel Ilie de la Vunk, despre care se crede că ar avea acum o relație cu Buble.

Dani Oțil, în situație penibilă la Neatza

Tânărul cântăreț de muzică populară Valentin Sanfira a fost invitat la „Neatza cu Răzvan și Dani”, împreună cu soția sa, Codruța Filip. Dani Oțil a făcut tot posibilul să nu dea ochii cu el și a plecat din platou.

Gestul pare cel puțin imatur, având în vedere că relația lui Valentin Sanfira și Gabriela Prisacariu s-a terminat demult, după cum au scris unii ziariști, fie nu a existat, după cum a declarat Valentin. Acum, gestul lui Dani dă apă la moară și parcă ar confirma că între iubita lui de acum și artistul de muzică populară a fost ceva.

„Au fost împreună mai multe luni, era dragoste mare între ei. Gabriela îl mai însoțea pe Valentin la spectacole, uneori îi aducea și pachețel cu mâncare la filmări. După ce s-au despărțit, amândoi și-au șters toate pozele în care apăreau împreună de pe conturile de socializare”, a povestit presei tabloide un prieten.

Cântărețul a făcut declarații despre acest subiect și a negat tot ce s-a spus.

”Nu este adevărat, sub nicio formă. Nici nu o știu bine pe fată. Am văzut-o odată la un eveniment la care am mers cu doamna Maria Cârneci și poate am făcut niste poze atunci. O știu din vedere, dar nici pe departe, nicio legătură. Nici nu știam cu cine este Dani”, a declarat Valentin Sanfira pentru Spynews.ro.

Acum, artistul de muzică populară este proaspăt însurat cu Codruța Filip.

După ce Valentin Sanfira și soția lui au cântat o piesă împreună, au purtat o scurtă discuție cu co-prezentatorul de la Neatza, Florin Ristei. Cât timp aceștia au fost prezenți în studioul de la Antena 1, Dani Oțil a lipsit.

Dani Oțil, cuplat cu Gabriela Prisacariu

Dani Oțil este cuplat cu Gabriela Prisacariu de doi ani

Gabriela Prisacariu, care a fost și ea asistentă la matinalul de la Antena 1, s-a cuplat cu Dani Oțil, urmând să se căsătorească anul viitor. Par foarte îndrăgosiți, după mesajele și fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare.

 


John Legend la Billboard Music Awards: a dedicat melodia soției și bebelușului pe care l-au pierdut

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre