Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil și-a pus din nou costumul și s-a dus la biserică. L-a botezat pe Luca

Dani Oțil și-a pus din nou costumul și s-a dus la biserică. L-a botezat pe Luca
Dani Oțil a fentantat restricțiile impuse de autorități. de luni, 25 octombrie. El a profitat de ultima șansă să își boteze fiul abia născut. Și prospăta mămică a ținut secret acest eveniment. Vedeta tv și-a pus din nou costumul și s-a dus la biserică.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au profitat de relaxarea restricțiilor și au fugit la ofițerul stării civile, în primăvară. Așa au făcut și acum! Nu au mai așteptat restricțiile din pricina pandemiei și l-au botezat pe pruncul Luca Tiago.

Dani Oțil și-a pus din nou costumul și s-a dus la biserică

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt niște părinți foarte fericiți. Se iubesc, s-a născut un băiețel în familia lor, dar pandemia nu îi lasă să se bucure pe deplin. S-au căsătorit pe repede înainte când era pandemie, iar Gabriela era însărcinată. Acum, când au fost anunțate alte restricții, părinții bebelușului au decis să facă creștinarea copilului.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pe 11 septembrie 2021. Atunci a venit pe lume primul lor copil, un băiețel perfect sănătos, care a devenit imediat centrul universului celor doi. Au mărturisit cu greu numele copilului. În cele din urmă ne-au spus și nouă: pe băiețelul celor doi îl cheamă Luca Tiago. Noi ghicisem numele „Luca”, chiar din momentul în care Dani a spus că va fi format din 4 litere și l-am împărtășit cititorilor Rețete și Vedete. „Tiago” este numele ales de mămica Gabriela.

Cea mai importantă zi din viața lor

Astăzi, 24 octombrie, a fost o zi importantă pentru Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Fiul lor, Luca Tiago, a primit botezul, una dintre cele mai importante taine creștinești.

Din imaginile postate de Gabriela Prisecariu Oțil se poate observa faptul că mămica a avut multe emoții, mai ales la biserică. Evenimentul a fost un secret păstrat până în această dimineață, când Gabriela a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Ea le-a dezvăluit la InstaStory fanilor:  „Mergem la botez”, a spus Gabriela Prisăcariu Oțil pe Instagram, în timp ce se afla în mașină, pe drum.

Dani Oțil nu s-a putut abține să nu facă remarci comice. „Eu nu mă dezbrac să intru în chestia aia cu apă”, a glumit prezentatorul TV pe rețelele de socializare.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre