Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil, surprins de prieteni îmbrăcat cu pantaloni scurți și tricou, sărind ca un copil. Soția n-a stat deoparte. Video

Dani Oțil, surprins de prieteni îmbrăcat cu pantaloni scurți și tricou, sărind ca un copil. Soția n-a stat deoparte. Video
Dani Oțil a avut parte de cea mai tare surpriză zilele trecute. Gabriela Oțil a complotat și ea cu prietenii. A plouat cu confetti, iar tortul a fost pur și simplu spectaculos. Cu acest prilej au curs amintirile și glumele. „Mamă, mamă, ce călătorie a fost!”, a apreciat Dani.

Gabriela Oțil își adoră soțul, iar la aniversarea celor 44 de ani ai lui Dani a strâns o mână de prieteni și a început petrecerea.

„Nu l-am mai văzut niciodată emoționat”

Dani Oțil, petrecere surpriză la aniversarea celor 44 de ani

Dani a primit un tort cu totul și cu totul special, care-l înfățișează pe simpaticul prezentator la sală, cum are grijă de imaginea lui.

„A reușit surpriza, chiar s-a bucurat, i-ați văzut surpriza de pe față? Chiar s-a bucurat, chiar e emoționat, nu l-am mai văzut demult așa. De fapt, nu l-am mai văzut niciodată emoționat”, a mărturisit magicianul Robert Tudor, prezent la eveniment.

Dani a suflat în lumânări alături de fiul său

Prietenii i-au cântat „Mulți ani trăiască”, iar Dani, îmbrăcat cu pantaloni scurți și tricou, a sărit ca un copil când a început să plouă cu confetti și a filmat totul. Când tortul inedit a apărut, Dani și-a luat băiețelul în brațe și au suflat împreună în lumânări, iar toată lumea a aplaudat.

Răzvan Simion a postat o fotografie veche de 30 de ani

Răzvan Simion, mesaj pentru cel mai bun prieten

Nici Răzvan Simion nu s-a lăsat mai prejos de ziua prietenului său de-o viață. Prezentatorul a postat o fotografie cu cei doi veche de 30 de ani și i-a transmis și un mesaj de suflet.

„Fotografia aceasta are 30 de ani. Tipul din dreapta mea – da, eu sunt cel cu părul bogat și tenul măsliniu – împlinește astăzi 44 de ani. Deși este mai mic cu două săptămâni decât mine, refuză să-mi spună „dumneavoastră”. La mulți ani, prietene!”, au fost cuvintele lui Răzvan Simion.

„Unul e Răzvan și Dani”

„Unul e Răzvan și Dani”

La rândul său, Dani a postat două fotografii pe contul de socializare cu el și Răzvan și un mesaj care spune totul despre relația dintre cei doi prieteni.

„Sunt 30 de ani între aceste două ipostaze. Nu i-am simțit trecând. Poate doar tâmplele mele și ridurile lui să-i trădeze. Nu am ajuns încă la final, dar, mamă, mamă, ce călătorie a fost până acum. Strop cu strop, am ajuns la 88. La noi nu contează anii, unul e Răzvan și Dani”, a spus prezentatorul la aniversarea celor 44 de ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre