Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani și Gabriela Oțil fac „anchetă internă” după nunta de acum două săptămâni. Ce vor să afle

Dani și Gabriela Oțil fac „anchetă internă” după nunta de acum două săptămâni. Ce vor să afle
A fost o petrecere și o cununie cu numai 42 de persoane. De pandemie. Acum două săptămâni, Dani Oțil și iubita sa, Gabriela Prisăcariu s-au „luat”. În urmă cu câteva ore, mirele și mireasa au deschis ancheta.

Dani și Gabriela Oțil fac „anchetă internă” după nunta de acum două săptămâni. E musai să afle ce s-a întâmplat. Nunta Gabrielei și a lui Dani Oțil, a fost una în cerc restrâns. Au luat parte doar 42 de persoane. Nașii mirilor au fost cunoscutul om de afaceri timișorean Tinu Vidaicu și soția acestuia, vedeta TV Roxana Ionescu.

Mirele a speriat ofițerul Stării Civile

Gabriela și Dani Oțil, zâmbitori și îmbrăcați asortat, dar vizibil emoționați, au mers, alături de nașii lor, Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, în fața ofițerului Stării Civile. Decis să spună marele „Da” fără ezitare, cunoscutul prezentator TV a reușit să o sperie pe doamna de la Starea Civilă.

Probabil pentru a-și ascunde emoțiile, poate și ca să nu se audă dacă îi tremură vocea,  Dani Oțil pur și simplu a răcnit un „Da” memorabil când i s-a adresat întrebarea „Cetățene Oțil Daniel Zeno, de bunăvoie și nesilit de nimeni iei în căsătorie pe cetățeana Prisăcariu Gabriela?”.

Dani și Gabriela Oțil fac „anchetă internă”

Când a auzit „Da”-ul strigat din tot sufletul de prezentatorul de la Neatza, femeia care era ofițerul Stării Civile a tresărit, iar amuzamentul martorilor a fost vizibil. În plus, unul din ei zice suficient de tare  ca replica să fie auzită și înregistrată, imediat după răspunsul lui Oțil: „Doamne ajută!”.

Iar acum doamna Oțil face anchetă internă. Ea a pornit întrebarea. Pe care, soț iubitor, supus și atent, Dani a preluat-o. „Eu vreau să știu cine a spus acel Domne ajută”, a transmis  noua doamnă Oțil.

Sursa foto: Instagram

Fiica lui Becali o comite din nou. Cum a fost surprinsă Teodora în trafic

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre