Fiica lui Becali o comite din nou. Cum a fost surprinsă Teodora în trafic

Fiica lui Becali o comite din nou. Cum a fost surprinsă Teodora în trafic
Fiicele lui Gigi Becali au o viață dinamică. Îmbrăcate de la cele mai scumpe case de modă, tinerele sunt mai mereu la volanul mașinilor lor scumpe. Sau pe lângă bolid. Dar ceea ce fac în trafic devine deja un obicei.

Dacă dățile trecute am tins să credem că e vorba de excepții, iată că fiica lui Becali o comite din nou. E deja obicei. Teodora nu are nicio problemă să își lase mașina în mijlocul drumului ca să își rezolve treburile. Nici sora ei nu face excepție. Alexandra știe să facă aroganțe elegant. Își lasă mașina pe avarii în stradă până merge să își ia cafea la pachet.

La finalul lunii noiembrie, grăbită să își ia o cafea din mall, tânăra nu a mai ținut cont de regulile de circulație. Și-a oprit bolidul de peste 100.000 de euro în drum, pe o trecere de pietoni și a coborât, câteva minute, ca să-și satisfacă pofta. Trecătorii au rămas muți. Ca o divă adevărată, Alexandra lui Becali purta pe umăr o geantă de 3.500 de euro. O miniatură Chanel (mai exact modelul Black Shiny Crumpled Sheepskin and Shearling Sheepskin Flap Bag, din colecția 2019).

Fiica lui Becali o comite din nou

Sora ei, Teodora, tânără mămică, nu are nici ea timp de pierdut. Parcarea în locuri amenajate e doar un detaliu. Când se grăbește rezolve lucruri bancă, fiica lui Gigi Becali își lasă mașina în plină stradă.

Grăbită să ajungă la bancă, Teodora Becali și-a lăsat bolidul în mijlocul străzii și pe soțul ei în scaunul din dreapta, scrie SpyNews, care a și filmat întreaga întâmplare. Tânăra mămică a încurcat traficul pe un bulevard din Capitală, dar nu a dat semne să o intereseze acest detaliu.

Fiica lui Gigi Becali și-a lăsat bolidul pe avarii până a obținut un document bancar, iar acest lucru a durat câteva minute bune. Teodora este, de aproximativ un an, mămica unei fetițe. Ea și-a revenit repede după naștere și arată fabulos.

Sursa foto: SpyNews, Instagram

Exclusiv. Cum își distrează Bădălău băieții. Îi învață de mici să fie duri

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre