Exclusiv. Cum își distrează Bădălău băieții. Îi învață de mici să fie duri

Exclusiv. Cum își distrează Bădălău băieții. Îi învață de mici să fie duri
Bătălia dintre Gabi Bădălău și fosta sa soție continuă pentru custodia copiilor. Cei doi au împreună două băieți adorabili.

De fiecare dată când stă cu ei, Gabi Bădălău are grijă să își distreze maxim băieții. Acesta vrea să se ocupe de educația lor și să îi învețe, de mici, să fie „bărbați”. Pentru asta le-a făcut un program aparte.

După ce s-au certat în public luni de zile, prin intermediul emisiunilor Tv și al ziarelor, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au ajuns să bifeze un episod violent și pe stradă, în Constanța, la mijlocul lunii. În ultimele zile, nu au mai apărut zvonuri de scandal, în schimb bărbatul s-a lăudat cu băieții lui frumoși pe rețelele de socializare. În urmă cu o săptămână, tăticul grijuliu și-a dus copiii în „inspecție” pe șantier, și i-a lăsat să se distreze cu mașinuțele.

Le-a luat copiilor mașinuțe buggy, iar aceștia se descurcă excelent cu ele, știu să facă inclusiv drift-uri. Gabriel, în vârstă de 6 ani, și Nicholas, în vârstă de 4 ani, sunt foarte fericiți la volan, după cum se vede în fotografiile și înregistrările postate de tatăl lor.

Cui îi trimite flori Gabi Bădălău

De mai bine de cinci lui Gabi Bădălău are o relație cu fosta soție a lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu. Cei doi au petrecut mai multe vacanțe împreună, s-au certat și s-au împăcat, în tot acest timp. S-a vorbit chiar că ar fi planificat să se căsătorească, apoi a apărut o altă informație prin lumea mondenă.

Se pare că fiul fostului ministru al Economiei ar fi încercat să o cucerească pe o altă femeie celebră. Potrivit Cancan.ro, Gabi Bădălău i-ar fi trimis mai multe buchete de flori și mesaje Elenei Băsescu. Fata cea mică a fostului președinte al României nu a fost însă deloc impresionată de gestul bărbatului. Elena Băsescu este preocupată de creșterea celor trei copiii pe care îi are. Ultima relație oficială a avut-o cu Cătălin Gheorghe, zis Tomată.

În final, după ce săptămâna trecută Bădălău ar fi surprins-o pe Bianca în compania lui Alex Bodi, cei doi întâlnindu-se la o petrecere organizată într-un restaurant din București, cuplul a anunțat că se pregătesc de nuntă, ba chiar că au de gând să facă repede un copil.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Obiectul secret pe care Lidia Buble l-a luat cu ea în Asia Express

 

Recomandarile noastre