Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Buzdugan e dărâmat. A murit. „Cât vom trăi ne vom aminti clipele noastre fericite”

Daniel Buzdugan e dărâmat. A murit. „Cât vom trăi ne vom aminti clipele noastre fericite”
Simpaticul prezentator Daniel Buzdugan trece prin momente grele. Una dintre cele mai dragi ființe a plecat la ceruri.

Daniel Buzdugan are sufletul rupt în bucăți. Cel mai bun prieten al său l-a părăsit. Pentru totdeauna.

Daniel Buzdugan e dărâmat. A murit astăzi. „Cât vom trăi ne vom aminti clipele noastre fericite”

Acum 11 ani în familia lui Daniel Buzdugan a intrat Fetița, o cățelușă superbă care le-a făcut viața mult mai frumoasă. Din păcate, astăzi, acest înger a plecat la Ceruri. Prezentatorul a anunțat vestea tristă pe pagina sa de Facebook. Internauții au fost alături de el.

„Fetița noastră ne-a părăsit astăzi, la ora 11. A fost primul nostru cățel, de care ne leagă mii de amintiri! Îți mulțumim, Fetița, și cât vom trăi ne vom aminti de clipele noastre fericite împreună!”, a scris Daniel Buzdugan pe contul său de facebook.

„Cel mai iubit câine din lume s-a dus să alerge în raiul cățeilor cu o parte din inima noastră cu tot”

Cu câteva zile în urmă și Amalia Năstase a trecut prin aceleași momente triste. Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a anunțat fanii că Alfie, un beagle simpatic, pe care toată familia l-a iubit enorm, a plecat pe drumul fără întoarcere. Vedeta a menționat că blănosul a intrat în viața lor când era doar un pui și a fost cel mai bun prieten al copiilor. Amalia nu a spus care a fost cauza morții micuțului, dar e posibil ca acesta să fi avut o vârstă înaintată.

„Cel mai iubit câine din lume s-a dus să alerge în raiul cățeilor cu o parte din inima noastră cu tot. Te iubim mult, dragă Alfie și îți mulțumim că ai fost cel mai curajos câine și ne-ai iubit pe toți cum numai tu puteai, total. Nu te vom uita niciodată. Chiar niciodată.”, au fost cuvintele triste ale Amaliei Năstase de pe contul de socializare.

Dana Budeanu a vrut să o înveselească

Imediat i-au trimis mesaje Andreea Raicu și Dana Budeanu. Designerul i-a scris un mesaj de încurajare, în încercarea de a o înveseli. „E cu toți câinii de șmecheri acum, cântă cu ăla al lu’ Sinatra, se joacă poker cu ăla a lu’ Al Capone, stați cuminți!”, a spus Dana Budeanu.

Sursă foto: instagram, facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre