Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Iordăchioaie, viață chinuitoare cu doi copii după ce soția l-a lăsat. Artistul și-a găsit marea dragoste

Daniel Iordăchioaie, viață chinuitoare cu doi copii după ce soția l-a lăsat. Artistul și-a găsit marea dragoste
Una dintre cele mai mari voci ale României, Daniel Iordăchioaie a trecut prin momente grele după divorțul de fosta soție. Multă vreme a fost și mamă și tată, acum și-a găsit sufletul pereche și s-a logodit. Publicul l-a îndrăgit încă din vremea când, în tinerețe, a format un trio de succes alături de Adrian Enache și Aurelian Temișan.

În anul 2013, Daniel Iordăchioaie punea capăt unei căsnicii de 11 ani. Cei doi copii, Salma Nicole și Darius au rămas să crească cu tatăl, care a încercat să le dea tot ce e mai bun. Viața l-a răsplătit acum cu cea mai minunată femeie, iar cei doi s-au logodit.

„Am avut norocul ca mama mea să poată să vină să mă ajute cumva”

Daniel Iordăchioaie și fosta soție

Daniel Iordăchioaie a urcat recent pe scena Festivalului de la Mamaia, după 35 de ani, iar spectatorii l-au primit cu multă dragoste. Toată lumea a rămas surprinsă de schimbarea radicală a artistului, care pare că a întinerit, iar pe față i se citește liniștea.

„Vinovată” de aceste lucruri este chiar logodnica lui Daniel, care l-a făcut să creadă din nou în iubire. Perioada de după divorț a fost un moment greu pentru artist, pentru că viața i-a mai dat o palmă: s-a îmbolnăvit grav.

„Foarte greu mi-a fost, îngrozitor, uluitor de greu, eu nu am știut că poate fi atât de greu”

S-a simțit mult timp „un părinte singur”, dar marele noroc a fost că „mama să poată să mă ajute cumva”.

„Fetița nu avea decât 4 ani. (…) Foarte greu mi-a fost, îngrozitor, uluitor de greu, eu nu am știut că poate fi atât de greu. Prăpastiile au fost la fiecare pas, la fiecare talpă, dar am reușit și cu ajutorul puținilor oameni care au rămas cu mine după evenimentele din perioada aceea”, a mai povestit Daniel Iordăchioaie.

S-a logodit și urmează nunta

Rosa l-a făcut pe Iordăchioaie să creadă din nou în dragoste

Femeia care i-a adus bucurie în viață lui Daniel Iordăchioaie se numește Rosa și cererea în căsătorie a venit recent, chiar de ziua ei, când se aflau „pe vaporaș, pe Bosfor, în Istanbul. A fost minunat”, a spus cântărețul.

Daniel este mai mare decât Rosa cu opt ani și ambii au fost căsătoriți. Dar asta nu-i împiedică să-și dorească enorm să-și unească destinele, iar în curând va veni și nunta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre