Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Onoriu, din nou în centrul atenției. Își caută probleme și s-ar putea să o pățească rău

Daniel Onoriu, din nou în centrul atenției. Își caută probleme și s-ar putea să o pățească rău
După despărțirea de soția sa, Isabela, Daniel Onoriu a apărut pe conturile de socializare cu o altă relație. După scurt timp, a pus capăt și acesteia.

S-a despărțit de fosta soție, dar acum o vrea înapoi. Și pentru asta, Daniel Onoriu face pași greșiți.

Daniel Onoriu, din nou în centrul atenției. Își caută probleme și s-ar putea să o pățească rău

Isabela, fosta soție a lui Daniel Onoriu e neagră de supărare. Femeia spune că Onoriu a încălcat ordinul de restricție și a început din nou să o urmărească ba mai mult, să o amenințe că o răpește. Isabela e pur și simplu disperată pentru că Onoriu a început să îi urmărească fiecare fotografie, iar când vede că aceasta primește cuvinte frumoase sau inimioare de la vreun bărbat, o ține sus și tare că acești ar fi iubiții fostei soții.

Pentru că nu putea să mai gestioneze situația, Isabela a apelat din nou la ajutorul poliției, întrucât a început din ce în ce mai mult să se teamă pentru viața ei. Ea le-a dat oamenilor legii și toate dovezile ca să ia măsurile care se cuvin.

„Cum să îl respecte? Vineri seara m-a urmărit pe o stradă când eram la prietena mea”

”Daniel nu știe ce să mai inventeze, sincer. Este total neadevărat, îți dai seama. Acum că nu există nicio șansă de împăcare din partea mea, el se uită la postări și cine îmi dă inimioare e iubitul meu. Deci dimineață m-am trezit cu mesaje de la prieteni care îmi dau inimioare, că i-a luat Daniel pe toți care din ei e iubitul meu.

Cum să îl respecte? Vineri seara m-a urmărit pe o stradă când eram la prietena mea. Ieri am stat câteva ore la poliție pentru încălcarea ordinului, iar mi-a dat mesaje vocale de amenințare, că mă răpește, e urât rău. Am dus toate dovezile de încălcare ale ordinului, acum să vedem ce se întâmplă.

Nu pot trăi în fiecare zi așa, n-ai cum, în stres, ajunge, de atâtea luni”, a spus Isabela Onoriu, pentru Spynews.ro. Pe de altă parte însă, Daniel s-a filmat stând în genunchi și spunând rugăciuni pentru ca soția să se întoarcă la el.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre