Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Onoriu încearcă să dreagă busuiocul din spatele gratiilor. S-a transformat din hărțuitor în victimă

Daniel Onoriu încearcă să dreagă busuiocul din spatele gratiilor. S-a transformat din hărțuitor în victimă
30 de zile va sta Daniel Onoriu în spatele gratiilor. Puțin pentru unii, o eternitate pentru fostul pilot care nu mai suportă ce i se întâmplă.

Daniel Onoriu vrea să o sensibilizeze pe fosta soție și să fie mai repede liber. Situația lui nu e deloc ușoară.

Daniel Onoriu încearcă să dreagă busuiocul din spatele gratiilor

Nepotul celebrei cântărețe Gabi Luncă, aflat în arest preventiv pentru 30 de zile a ajuns în culmea disperării și își roagă fosta soție să îl scoată din închisoare. Potrivit surselor Gândul, acesta i-a transmis un mesaj Isabelei care a fost înregistrat de un amic care l-a vizitat în arest.

„În loc să mă scoți de aici, mă lași aici ca pe un câine”

„Mulțumesc, Izabela, că m-ai adus în arest. Anul trecut erai în Turcia cu mine, când am intrat în coma și azi sunt aici, după gratii. Mulțumesc din toată inima mea. În loc să mă scoți de aici, mă lași aici ca pe un câine”, au fost cuvintele lui Daniel Onoriu.

A încercat să se spânzure în celulă

Cu doar o săptămână în urmă, Daniel Onoriu a încercat să se spânzure, din marea lui dorință de a se împăca cu Isabela. El a încercat acest gest în seara zilei de 21 noiembrie. Cu doar câteva ore înainte de termenul dat de instanță privind revocarea măsurii arestării preventive.

După mai multe amenințări în arest, polițiștii i-au chemat pe medicii de la Spitalul „Obregia”. Oamenii legii consideră că Daniel Onoriu are nevoie de tratament de specialitate pentru a trece peste momentele grele. În plus, Onoriu a spus membrilor familiei că a fost și agresat în arest.

Bărbatul a fost depistat în apropierea locuinței persoanei vătămate

„La data de 10 noiembrie 2022, în jurul orei 22.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Secția 5 au fost sesizați prin 112, de către o femeie (de către Isabela, n.r.). Cu privire la faptul că, în aceeași zi, soțul său a încălcat ordinul de protecție, emis de instanță, împotriva sa.

La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de poliție care l-a depistat pe bărbat, în apropierea locuinței persoanei vătămate. Acesta a fost condus la sediul secției, însă, având în vedere starea de agitație pe care o manifesta.

A fost transportat cu un echipaj SMURD la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale”, este o parte din comunicatul de presă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre